Over de kartlezers

iZettle Reader
Kaartlezer Lite
Kaartlezer Pro Contactless
Kaartlezer Pro
Een kaartlezer van een vriend lenen
Belangrijke informatie rondom gebruik
Omgang en zorg voor Reader

iZettle Reader

Éen van de meest mooie pinautomaten tot nu toe, en een design award winnaar!

- Verbindt met jouw smartphone/tablet via Bluetooth
- Accepteert chip, magneetstrip (swipen) en contactloze betalingen – inclusief NFC, Apple Pay en Samsung Pay.
- Transacties worden bevestigd door de pincode of de handtekening van de klant.
- Snel, stabiel en makkelijk – contactloze transacties tot €25 worden voltooid binnen enkele seconden.
- Laadt via USB-kabel of via de iZettle Dock (apart verkrijgbaar).  Laadtijd: ca 1-2 uur.
- 8 uur batterijduur (of 100 transacties)

Bestel een kaartlezer

Kaartlezer Lite

Een compacte kaartlezer voor kleine bedrijfjes die verbinding maakt via de audio aansluiting.
- Maakt verbinding met een kabel naar je smartphone/tablet via de audio aansluiting
- Transacties worden goedgekeurd door het invoeren van de pincode van de klant.
- Accepteert betalingen via de chip en de magneetstrip.
- Schakelt automatisch uit om de batterij te sparen.
- Laadt op via een micro USB-kabel. Laadtijd: ca. 30 minuten.
- De batterijduur is ongeveer 200 transacties.
Wanneer je een andere audio kabel gebruikt dan die bij de lezer geleverd wordt: zorg dan dat het een 4-polige kabel is, en niet langer dan 0,5 m.

Kaartlezer Pro Contactless

Een slimme kaartlezer die zorgt voor naadloze swipe-, chip- en contactloze betalingen.
- Maakt verbinding via Bluetooth.
- Accepteert betalingen via chip en magneetstrip, contactloze betalingen en via telefoons met NFC ondersteuning.
-  Contactloze betalingen voor transacties tot €25 worden goedgekeurd binnen enkele seconden.
- Schakelt automatisch over op slaapstand om de batterij te sparen wanneer de lezer niet in gebruik is.
- De batterijduur is ongeveer 100 transacties, of 5 dagen in slaapstand.
- Wordt opgeladen via USB kabel. Laadtijd: ca. 1,5u
- De Pro Contactless en je smartphone/tablet kunnen tot 10 meter van elkaar verwijderd zijn zonder verbinding te verliezen.
Wanneer je een contactloze betaling accepteert moet de kaart, voor hij kan worden verwijderd, boven de kaartlezer worden gehouden tot alle vier de indicators zijn verlicht.

Kaartlezer Pro

Een creditcard machine die je simpelweg in staat stelt onderweg ook zaken te kunnen doen.

- Maakt verbinding via Bluetooth.
- Transacties worden goedgekeurd door het invoeren van de pincode van de klant.
- Accepteert betalingen via de chip en de magneetstrip (swipen).
- Gaat automatisch in slaapstand wanneer hij niet wordt gebruikt, om de batterij te sparen.
- Laadt op via een micro USB-kabel (ongeveer 1,5 uur).
- 2 uur batterij bij constant gebruik (of ongeveer 300 opeenvolgende transacties).
- De kaartlezer Pro en je smartphone/tablet kunnen maximaal 10 meter van elkaar verwijderd zijn zonder verbinding te verliezen.

Druk op de kleine, zwarte aan/uit knop aan de linkerkant van de kaartlezer om hem aan en uit te zetten

Compatibele smartphones en tablets

De iZettle Reader kan met tal van iOS- en Android-apparaten worden gebruikt. Houd er rekening mee dat je je kaartlezer en apparaat eerst via Bluetooth dient te verbinden. Controleer hier of je apparaat compatibel is en of je de meest recente versie van je smartphone-/tabletsoftware hebt geïnstalleerd.

Belangrijke informatie m.b.t. gebruik

iZettle levert de kaartlezer voor exclusief gebruik voor jou of je bedrijf, voor zover toepasselijk, en je gaat ermee akkoord om het product niet voor doorverkoop te gebruiken. Het product mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan het verwerken van betalingstransacties via de geïnstalleerde versie van de mobiele softwareapplicatie van iZettle. De software of hardware van het product mag op geen enkele wijze worden gewijzigd, met uitzondering van de gevallen die zijn toegestaan in de wet.

Zorg en onderhoud van je Reader

Bewaar je kaartlezer op kamertemperatuur op een droge plek (bij voorkeur 22° C). Gebruik een zachte, vochtige doek om de buitenkant van het apparaat schoon te maken. Sproei geen enkel soort vloeistof direct op het apparaat, en voorkom dat openingen van het apparaat in contact kunnen komen met vocht.  Gebruik geen oplosmiddelen. Zorg ervoor dat er geen voorwerpen in de openingen van je kaartlezer raken, zoals bijvoorbeeld in de kaartgleuven. Vermijd schokken of onachtzaamheid bij het gebruik van je kaartlezer.