Over iZettle

iZettle bouwt baanbrekende betaal en analyse tools die jouw kleine bedrijf laten spelen op het terrein van de grote jongens. We hebben gebruikers geholpen om ieder jaar hun bedrijven vijf keer meer te laten groeien dan het Europese gemiddelde. En dat doen we met simpele en eenvoudig te gebruiken tools.

De iZettle Reader maakt het voor iedereen mogelijk om kaartbetalingen te accepteren - altijd en overal, terwijl ons intuïtieve POS betaalprocessen, verkopen bijhouden en product management vereenvoudigt. Met iZettle zijn er geen opstart kosten, geen contracten, en geen maandelijkse toeslagen om je zorgen over te maken. In plaats daarvan bieden wij een sterke toolset die je helpt je bedrijf te starten, te runnen en te laten groeien.

Compatibiliteit

De gratis iZettle app werkt op je iPhone, iPad of Android apparaat (vereist iOS 8 of Android 4.1 en hoger).

De iZettle Reader werkt met apparaten met Bluetooth die lopen op iOS 8 of Android 4.1 en hoger. Check onze compatibiliteiten gids voor meer informatie.

Internet verbinding

Om iZettle te laten werken, moet je verbonden zijn met een 3G, 4G of WiFi netwerk. Deze verbindingen zijn veel sneller dan de 2G technologie die wordt gebruikt in traditionele betaalautomaten.

Heb je meer hulp nodig?

Als je niet kan vinden waar je naar op zoek bent, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Ons Support team is elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 17:00