Over iZettle

iZettle bouwt baanbrekende betaal- en analysetools die kleine bedrijfjes in staat stellen om op het terrein van de grote jongens te spelen. Dusver hebben we gebruikers geholpen om ieder jaar hun bedrijven met meer dan drie keer het Europees gemiddelde te laten groeien. En dat doen we met simpele tools die eenvoudig zijn in gebruik.
De iZettle Reader maakt het voor iedereen mogelijk om altijd en overal kaartbetalingen te accepteren, terwijl onze intuïtieve iZettle kassa app (POS) de betaalprocessen en verkopen bijhoudt en het zo makkelijk voor je maakt om je producten te beheren.
Bij het gebruik van iZettle zijn er geen opstartkosten, geen contracten, en geen maandelijkse toeslagen om je zorgen over te maken. In plaats daarvan bieden wij een sterke toolset die je helpt je bedrijf te starten, te runnen en te laten groeien.

Compatibiliteit

De gratis iZettle app werkt op je iOS- of op je Android toestel.

De iZettle Reader werkt met apparaten met Bluetooth die lopen op iOS 9 of Android 4.1 en hoger. Check onze compatibiliteiten gids voor meer informatie.

Internet verbinding en dataverbruik

Om iZettle te laten werken, moet je verbonden zijn met een 3G-, 4G- of WiFi-netwerk. Deze verbindingen zijn veel sneller dan de 2G technologie die wordt gebruikt in traditionele betaalautomaten. Het accepteren van betalingen via de iZettle app verbruikt slechts een paar kilobytes aan data. Desalniettemin, raden we alle iZettle gebruikers aan een goede verbinding te maken met een stabiel netwerk.