Maak een iZettle account

Van start gaan met iZettle duurt maar een paar minuten. Hieronder leggen we stapsgewijs uit hoe je je direct in de app kan registreren of op izettle.com.

In de app

1. Download de iZettle Go app op je smartphone of tablet. Je kunt gewoon “iZettle” zoeken in de App Store of Google Play.

2. Start de app, klik op “Maak een account aan”.
  3. Vul je gegevens in, en lees en accepteer onze Algemene Voorwaarden.
  4. Als je een kaartlezer wil aanschaffen, kan je deze nu of op een later moment bestellen op my.izettle.com.

Op izettle.com

1. Ga naar de registratie pagina op izettle.com
  2. Vul je gegevens in, en lees en accepteer onze Algemene Voorwaarden.
  3. Als je een kaartlezer wil aanschaffen, kan je deze nu of op een later moment bestellen op my.izettle.com.