Registreren

Van start gaan met iZettle duurt maar een paar minuten. Je kunt je direct in de app registreren of op izettle.com. Volg simpelweg de onderstaande stappen.

In de app

1. Download de iZettle app op je smartphone of tablet. Je kunt gewoon iZettle zoeken in de App Store of Google Play.
  2. Start de app, klik op “Maak een account aan” en selecteer je type bedrijf.
  3. Vul je gegevens in, en lees en accepteer onze Algemene Voorwaarden

Op izettle.com

1. Ga naar de registratie pagina op izettle.com en selecteer je type bedrijf.
  2. Vul je gegevens in, en lees en accepteer onze Algemene Voorwaarden.