Compatibele smartphones en tablets

iZettle Reader / iZettle Reader 2

De iZettle Readers zijn ontwikkeld voor compatibiliteit met alle smartphones en tablets met Bluetooth en een internetverbinding.

• Voor de iZettle Reader 2:

vereist dat je iOS 10 of hoger of Android 4.4 of hoger runt (voor optimale prestaties op Android-apparaten raden we het runnen van Android 7 en hoger aan).

• Voor de iZettle Reader:

heb je Apple iOS 9 of hoger, of Android 4.4 of hoger nodig.
Bestel je kaartlezer hier

De Kaartlezer Pro Contactless & Pro

De Kaartlezer `Pro Contactless & Pro zou moeten werken met de meeste smartphones en tablets die over Bluetooth en een internetverbinding beschikken, en die op de besturingssystemen van Apple iOS 10 en hoger, of Android 4.4 en hoger draaien.

Lite reader

Bekijk deze lijst met iOS- en Android-apparaten die getest en compatibel zijn met onze Kaartlezer Lite betaalautomaat. Als je apparaat en besturingssysteem niet in de lijst staan, kunnen we geen compatibiliteit garanderen.