Compatibele smartphones en tablets

iZettle Reader

Onze mobiel pinapparaat - de iZettle Reader is compatibel met alle smartphones en tablets die over Bluetooth en een internetverbinding beschikken, mits deze op besturingssystemen van Apple iOS 9 en hoger, of Android 4.1 en hoger draaien.

Bestel je kaartlezer hier

Wat als mijn smartphone of tablet niet compatibel is?
 het uitzonderlijke geval dat je een iZettle Reader koopt die niet compatibel is met je iOS- of Android-apparaat, betalen we het betaalde bedrag aan je terug tot 30 dagen na je aankoop. Meer informatie over de terugbetaling van de kaartlezer vind je hier.

De Kaartlezer Pro Contactless & Pro

De Kaartlezer `Pro Contactless & Pro zou moeten werken met de meeste smartphones en tablets die over Bluetooth en een internetverbinding beschikken, en die op de besturingssystemen van Apple iOS 9 en hoger, of Android 4.1 en hoger draaien.

Lite reader

Bekijk deze lijst met iOS- en Android-apparaten die getest en compatibel zijn met onze Kaartlezer Lite betaalautomaat. Als je apparaat en besturingssysteem niet in de lijst staan, kunnen we geen compatibiliteit garanderen.

Om de iZettle App te downloaden en onze dienst te gebruiken, heb je tenminste Apple iOS 9 en hoger, of Android 4.1 en hoger nodig.

Heb je meer hulp nodig?

Als je niet kan vinden waar je naar op zoek bent, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Ons Support team is elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 17:00