Verbind een kaartlezer via Bluetooth

De iZettle Reader en de Reader 2 verbinden

Om je iZettle Reader 2 met je smartphone of tablet te verbinden, open je de iZettle Go-app en ga je naar Instellingen > Kaartlezers.

Volg nu de instructies op je scherm.

Meer lezen:
Compatibele smartphones en tablets
Hoe je betalingen accepteert
Probleemoplossing voor kaartlezers

Het verbinden van eerdere kaartlezers

Om een eerdere iZettle-kaartlezer (zoals de Pro Contactless of Pro) met je smartphone of tablet te verbinden, open je de iZettle Go-app en ga je naar Instellingen > Kaartlezers.

Volg nu de instructies op je scherm.

Goed om te weten:
Voor het koppelingsproces vind je het nummer van de kaartlezer op de achterkant van je apparaat. Het zijn de laatste drie cijfers van het serienummer van de kaartlezer.

Meer lezen:
Compatibele smartphones en tablets
Hoe je betalingen accepteert
Probleemoplossing voor kaartlezers