Contante betaling accepteren

Naast kaartbetalingen, kun je ook contante betalingen met iZettle accepteren.

1. Voer bedrag in
- Start de app op je smartphone of tablet.
- Voeg een product aan je winkelwagen toe of voer een bedrag in.

2. Kies contante betaling
- Tik op Afrekenen in de app.
- Selecteer Contant als betaalmethode.

3. Contant
- Je ontvangt contant geld van de klant.

4. Bon
- Voer het e-mailadres van de klant in en stuur een digitale bon. Je kunt ook een bon printen als je een printer hebt aangesloten.

Klaar!

Meer informatie:
Om je contant verkopen te registeren, moet de Contante betalingen optie aan staan
in het Betaal Instellingen menu van de app. Om Contante betalingen in te schakelen,
op het app menu > ga naar Betaal Instellingen > en zet de Contante betalingen aan
(door de groene knop aan te zetten). Je zal dan de optie krijgen om Contant als een
betaalmethode te selecteren tijdens een verkoop (zoals te zien in Stap 2 hierboven).