Accessoires

We ondersteunen verschillende bonprinterskassalades en barcode scanners die je kunt gebruiken bij het accepteren van betalingen met iZettle.

iZettle Reader Dock 2

Een strakke, praktische standaard die je batterij oplaadt terwijl je iZettle Reader 2 veilig bevestigd zit aan je kassa.

De iZettle Reader Dock 2 is niet compatibel met de originele iZettle Reader.

Bonprinters

Er zijn vaste printers die perfect zijn voor je winkel, maar ook draagbare printers die je op locatie kunt gebruiken. De printers zijn ofwel verbonden via een kabel naar je router en draadloos met je smartphone of tablet, of direct via Bluetooth met je smartphone of tablet. Houd er rekening mee dat sommige printers alleen worden ondersteund door iOS.
Je kunt ook bonnen printen met elke printer met behulp van AirPrint als je een iPhone of iPad hebt. Lees meer over AirPrint.

Ondersteunde vaste printers

• Star TSP100III/TSP143III Bluetooth/LAN/Cable

• Star TSP650II/TSP654II Bluetooth/LAN

• Star TSP700II LAN

• Star TSP800II Bluetooth

• Epson TM-T88V LAN (alleen iOS)

• Epson TM-T20II LAN (alleen iOS)

Ondersteunde draagbare printers

• Star SM-S220i (Bluetooth)
  • Star SM-T300i (Bluetooth)
  • Star SM-T400i (Bluetooth)
  • Star SM-L200 (Bluetooth)

Overige
Star mPop (alleen iOS): Een vaste bonprinter, kassalade en barcodescanner in één. Verbindt via Bluetooth met je smartphone of tablet.

Verbind je printer met de iZettle Go app op je smartphone of tablet
1.    Volg de instructies van de printer om je smartphone/tablet te verbinden.
2.    Open de iZettle Go app. Ga naar “Instellingen” > “Accessoires” en selecteer je printer. Om zeker te weten dat de bonprinter is verbonden met je smartphone/tablet kun je een test bon printen via de printer instellingen in de iZettle Go app.

Bestel hier je bonprinter

Kassalades

Als je één van de volgende printers hebt kun je je printer met je kassalade verbinden.
·       Star TSP100LAN/TSP143LAN
·       Star TSP654IIBi
·       Star TSP654IIE

Ondersteunde kassalades

We ondersteunen kassalades met de standaard 24V en RJ-11 stekker.
·       Star CB-2002
·       Star CB-92II
·       APG Vasario

Overige
·       DK AirCash: Verbind draadloos een kassalade met je iZettle Go app zonder dat je een bonprinter nodig hebt.
·       Star mPop (alleen iOS): Een vaste bonprinter, kassalade en barcodescanner in één. Verbindt via Bluetooth met je smartphone of tablet.

Bestel hier je kassalade

Overige
  • DK AirCash: Verbind draadloos een kassalade met je iZettle Go app zonder dat je een bonprinter nodig hebt.
  • Star mPop (alleen iOS): Een vaste bonprinter, kassalade en barcodescanner in één. Verbindt via Bluetooth met je smartphone of tablet.

Barcodescanners

Als je producten barcodes hebben, kan je deze codes (door deze te scannen) toevoegen aan de producten in je productoverzicht. Wanneer je de barcodes hebt opgeslagen, kan je producten weer scannen om ze aan je winkelmandje toe te voegen. Dit is alleen beschikbaar voor iOS.

Ondersteunde barcodescanner
·       Socket mobile 7Ci (alleen iOS): draagbaar en verbindt via Bluetooth.

Overige
·       Star mPop (alleen iOS): Een vaste bonprinter, kassalade en barcodescanner in één. Verbindt via Bluetooth met je smartphone of tablet.

Verbind je barcodescanner met de iZettle Go app
  1. Zet je Socket Mobile 7Ci aan.
  2. Zet de scanner in iOS modus door de barcode in de handleiding die we hebben meegestuurd met je barcodescanner te scannen. Je kan ook de code hieronder scannen.
  3. Verbindt de scanner via Bluetooth an je smartphone of tablet.
  4. Open de iZettle Go app, een melding zal verschijnen wanneer de scanner is verbonden.

Hoe werkt de iZettle-barcodescanner?

Je iZettle-app heeft een ingebouwde barcodescanner. Je hoeft alleen maar de camera van je smartphone of tablet te gebruiken.

Hoe registreer ik de barcodes van mijn producten met de barcodescanner?

Om barcodes te scannen kan je alleen de camera aan de achterkant van je telefoon gebruiken.

1. Klik op 'bewerken' en vervolgens op 'productdetails'.

2. Tik op het barcodescanner-pictogram naast het barcode-veld.

3. Geef iZettle toegang tot je camera. Als je deze toegang per ongeluk hebt geweigerd, kan je de instellingen hiervoor alsnog wijzigen door naar je apparaatinstellingen te gaan > iZettle-app > Camera.

4. Zodra er een barcodescanner verschijnt, richt je je camera op het product en zorg je ervoor dat de barcode van het product binnen het kader verschijnt.

5. Je camera scant dan automatisch de barcode.

6. Zodra de barcode is gescand, wordt de informatie automatisch toegevoegd aan je productdetails en hoef je verder alleen nog een naam en prijs toe te voegen.

Hoe verkoop ik een product met gebruik van mijn barcodescanner?

Je kunt alleen de camera aan de achterkant gebruiken om barcodes te scannen.

1. Ga naar je productoverzicht.

2. Als je je productbibliotheek als lijst bekijkt (in plaats van als galerie), zie je bovenaan de pagina het pictogram van de barcodescanner.

3. Tik op het pictogram.

4. Geef iZettle toegang tot je camera. Als je deze toegang per ongeluk hebt geweigerd, kan je de instellingen hiervoor alsnog wijzigen door naar je apparaatinstellingen te gaan > iZettle-app > Camera.

5. Zodra er een scherm voor de barcodescanner verschijnt, focus je je camera op het product en zorg je ervoor dat de barcode van het product binnen het kader te zien is.

6. Je camera scant automatisch de barcode en voegt het product toe aan je winkelwagentje.