Accessoires

We ondersteunen verschillende bonprinterskassalades en barcode scanners die je kunt gebruiken bij het accepteren van betalingen met iZettle.

iZettle Reader Dock

Een strakke en praktische houder die je iZettle Reader veilig bevestigt aan je verkooppunt, terwijl hij ondertussen ook gewoon je batterij oplaadt.

Bonprinters

Er zijn vaste printers die perfect zijn voor je winkel, maar ook draagbare printers die je op locatie kunt gebruiken. De printers zijn ofwel verbonden via een kabel naar je router en draadloos met je smartphone of tablet, of direct via Bluetooth met je smartphone of tablet. Houd er rekening mee dat sommige printers alleen worden ondersteund door iOS.
Je kunt ook bonnen printen met elke printer met behulp van AirPrint als je een iPhone of iPad hebt. Lees meer over AirPrint.

Ondersteunde vaste printers

• Star TSP100III/TSP143III Bluetooth/LAN/Cable

• Star TSP650II/TSP654II Bluetooth/LAN

• Star TSP700II LAN

• Star TSP800II Bluetooth

• Epson TM-T88V LAN (alleen iOS)

• Epson TM-T20II LAN (alleen iOS)

Ondersteunde draagbare printers

• Star SM-S220i (Bluetooth)
  • Star SM-T300i (Bluetooth)
  • Star SM-T400i (Bluetooth)
  • Star SM-L200 (Bluetooth)

Overige
Star mPop (alleen iOS): Een vaste bonprinter, kassalade en barcodescanner in één. Verbindt via Bluetooth met je smartphone of tablet.

Verbind je printer met de iZettle app op je smartphone of tablet
1.    Volg de instructies van de printer om je smartphone/tablet te verbinden.
2.    Open de iZettle app. Ga naar “Instellingen” > “Accessoires” en selecteer je printer. Om zeker te weten dat de bonprinter is verbonden met je smartphone/tablet kun je een test bon printen via de printer instellingen in de app.

Bestel hier je bonprinter

Kassalades

Als je één van de volgende printers hebt kun je je printer met je kassalade verbinden.
·       Star TSP100LAN/TSP143LAN
·       Star TSP654IIBi
·       Star TSP654IIE

Ondersteunde kassalades

We ondersteunen kassalades met de standaard 24V en RJ-11 stekker.
·       Star CB-2002
·       Star CB-92II
·       APG Vasario

Overige
·       DK AirCash: Verbind draadloos een kassalade met je app zonder dat je een bonprinter nodig hebt.
·       Star mPop (alleen iOS): Een vaste bonprinter, kassalade en barcodescanner in één. Verbindt via Bluetooth met je smartphone of tablet.

Bestel hier je kassalade

Overige
  • DK AirCash: Verbind draadloos een kassalade met je app zonder dat je een bonprinter nodig hebt.
  • Star mPop (alleen iOS): Een vaste bonprinter, kassalade en barcodescanner in één. Verbindt via Bluetooth met je smartphone of tablet.

Barcodescanners

Als je producten barcodes hebben, kan je deze codes (door deze te scannen) toevoegen aan de producten in je productoverzicht. Wanneer je de barcodes hebt opgeslagen, kan je producten weer scannen om ze aan je winkelmandje toe te voegen. Dit is alleen beschikbaar voor iOS.

Ondersteunde barcodescanner
·       Socket mobile 7Ci (alleen iOS): draagbaar en verbindt via Bluetooth.

Overige
·       Star mPop (alleen iOS): Een vaste bonprinter, kassalade en barcodescanner in één. Verbindt via Bluetooth met je smartphone of tablet.

Verbind je barcodescanner met de iZettle app
  1. Zet je Socket Mobile 7Ci aan.
  2. Zet de scanner in iOS modus door de barcode in de handleiding die we hebben meegestuurd met je barcodescanner te scannen. Je kan ook de code hieronder scannen.
  3. Verbindt de scanner via Bluetooth an je smartphone of tablet.
  4. Open de app, een melding zal verschijnen wanneer de scanner is verbonden.