Accessoires

We ondersteunen verschillende bonprinters, kassalades en barcode scanners die je kunt gebruiken bij het accepteren van betalingen met iZettle.

Bonprinters

Er zijn vaste printers, die perfect zijn voor je winkel, maar ook draagbare printers, die je op locatie kunt gebruiken. De printers zijn verbonden via een kabel aan je router en draadloos met je smartphone of tablet, of via Bluetooth met je smartphone of tablet. Houd er rekening mee dat sommige printers alleen worden ondersteund door iOS.

Je kunt ook bonnen printen met elke printer met behulp van AirPrint als je een iPhone of iPad hebt. Lees hier meer over AirPrint.

Ondersteunde vaste printers
  • Star TSP100LAN/TSP143LAN (LAN)
  • Star TSP654II/TSP650 (LAN of Bluetooth)
  • Star TSP700II - alleen iOS
  • Star TSP800II - alleen iOS
  • Epson TM-T88V (LAN) - alleen iOS
  • Epson TM-T20II (LAN) - alleen iOS

Ondersteunde draagbare printers
  • Star SM-S220i (Bluetooth)
  • Star SM-T300i (Bluetooth)
  • Star SM-T400i (Bluetooth)
  • Star SM-L200 (Bluetooth)
Bestel hier je bonprinter

Overige
  • Star mPop (alleen iOS): Een vaste bonprinter, kassalade en barcodescanner in één. Verbindt via Bluetooth met je smartphone of tablet.

Je printer met je smartphone of tablet verbinden
  1. Volg de instructies van de printer om je smartphone/tablet te verbinden.
  2. Open de iZettle app. Ga naar “Instellingen” > “Accessoires” en selecteer je printer. Om zeker te weten dat de bonprinter is verbonden met je smartphone/tablet kun je een test bon printen via de printer instellingen in de app.

Kassalades

Als je één van de volgende printers hebt kun je je printer met je kassalade verbinden.
  • Star TSP100LAN/TSP143LAN
  • Star TSP654IIBi
Ondersteunde kassalades
We ondersteunen kassalades met de standaard 24V en RJ-11 stekker. De volgende zijn kassalades van Star Micronics die wij ondersteunen:
  • Star CB-2002
  • Star CB-92II
Bestel hier je kassalade

Overige
  • DK AirCash: Verbind draadloos een kassalade met je app zonder dat je een bonprinter nodig hebt.
  • Star mPop (alleen iOS): Een vaste bonprinter, kassalade en barcodescanner in één. Verbindt via Bluetooth met je smartphone of tablet.

Barcodescanners

Als je producten barcodes hebben kun je (door ze te scannen) codes toevoegen aan je productoverzicht en ze dan scannen om ze in een winkelmandje toe te voegen. Alleen beschikbaar voor iOS.

Ondersteunde barcodescanner
  • Socket mobile 7Ci (alleen iOS): draagbaar en verbindt via Bluetooth.
Bestel hier je barcode scanner

Overige
  • Star mPop (alleen iOS): Een vaste bonprinter, kassalade en barcodescanner in één. Verbindt via Bluetooth met je smartphone of tablet.