Mijn personeel

Je kunt werknemers toevoegen die in naam van je organisatie betalingen kunnen accepteren.

Personeelsaccounts kunnen:
- Betalingen accepteren in naam van de organisatie
- Inloggen op de app met hun eigen login gegevens

Personeelsaccounts kunnen niet:
- De gegevens van de organisatie of bankrekening wijzigen
- Producten toevoegen, wijzigen of verwijderen van het productoverzicht
- Inloggen op izettle.com
- Andere werknemers uitnodigen

Voor account eigenaars

Personeel uitnodigen
1. Log in op je account op izettle.com en klik op “Mijn personeel”.
2. Voer de voornaam, achternaam en het e-mailadres van de werknemer in, en klik op “Stuur uitnodiging”. Let op dat het e-mailadres niet al geregistreerd kan zijn bij iZettle.

De voor- en achternaam van de werknemer wordt op de bon getoond.

Personeelsaccounts bewerken/deactiveren
Log in op je account op izettle.com, ga naar “Mijn personeel” en klik op “Bewerken” naast de account van de werknemer die je wilt bewerken.
Om te wijzigen: Voer een nieuwe naam in voor de personeelsaccount en klik op “Opslaan”.
Om te deactiveren: Klik op “Deactiveren” om de personeelsaccount te deactiveren.

Overzicht van alle transacties
Je kunt een gedetailleerd overzicht van je transacties downloaden wanneer je inlogt op je account op izettle.com. Daar kun je zien wie van je personeel een specifieke transactie heeft gedaan.

Voor Personeelsleden

Om een personeelsaccount te creëren moet de account eigenaar je uitnodigen. Het e-mailadres dat wordt gebruikt voor je personeelsaccount kan niet al geregistreerd zijn bij iZettle.

Een personeelsaccount creëren
1. Klik op de link in de uitnodigings e-mail die de account eigenaar naar je heeft gestuurd.
2. Kies een wachtwoord voor je personeelsaccount.
3. Log in op de app met je login gegevens en begin met het accepteren van betalingen in naam van de organisatie.

Heb je meer hulp nodig?

Als je niet kan vinden waar je naar op zoek bent, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Ons Support team is elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 17:00