Prijsstelling

iZettle Go

De iZettle Go-app biedt je alle basics die je nodig hebt om te beginnen met verkopen, en verandert je smartphone of tablet in een kassasysteem waarmee je contante en kaartbetalingen  kunt uitvoeren. Je profiteert tevens van een productoverzicht, snelle stortingen, krachtige rapporten, sms-bonnen, meldingen bij een lage voorraad en meer.

De app is GRATIS te downloaden. Voor kaartbetalingen betaal je een vaste transactietoeslag van 1,95%, ongeacht welke kaart je verwerkt met je iZettle Reader.

iZettle Pro|voor horeca

Dit kassasysteem is speciaal ontworpen voor de behoeftes van restaurants, bars en cafés, en zit vol functies die je helpen om een betere service te kunnen bieden en je werkzaamheden te verbeteren.
Geniet van verschillende functies zoals openstaande rekeningen, rekeningen delen, tafel-, personeels- en voorraadbeheer en meer, evenals uitgebreide support en geavanceerde rapportage-tools.
iZettle Pro kost € 49 per maand per iPad + btw,  en voor kaartbetalingen betaal je een vaste transactietoeslag van 1,25%, ongeacht welke kaart je verwerkt met je iZettle Reader.

Meer over iZettle Pro