Prijsstelling

iZettle Go

De iZettle Go-app biedt je alle basics die je nodig hebt om te beginnen met verkopen, en verandert je smartphone of tablet in een kassasysteem waarmee je contante en kaartbetalingen  kunt uitvoeren. Je profiteert tevens van een productoverzicht, snelle stortingen, krachtige rapporten, sms-bonnen, meldingen bij een lage voorraad en meer.

De app is GRATIS te downloaden. Voor kaartbetalingen betaal je een vaste transactietoeslag van 1,95%, ongeacht welke kaart je verwerkt met je iZettle Reader.