Stortingen

Dag van transactie Het geld staat op je bankrekening
maandag Woensdag - Donderdag
dinsdag Donderdag - Vrijdag
woensdag Vrijdag - Maandag
donderdag Maandag - Dinsdag
vrijdag Dinsdag - Woensdag
zaterdag Dinsdag - Woensdag
zondag Dinsdag - Woensdag

De stortingslimiet is afhankelijk van de manier waarop je kaartbetalingen accepteert:
  • Of je de betaling van een chipkaart of kaart met magneetstrip hebt geaccepteerd.
  • Of de betaling was goedgekeurd met de pincode, Touch ID of handtekening van de klant.

Je kunt kiezen hoe vaak je de stortingen wilt ontvangen, lees meer over geplande stortingen.

Chipkaart & PIN of Touch ID
Een bedrag van maximaal €500.000 wordt 2-3 werkdagen na de transactie op je bankrekening gestort.

Chipkaart & Handtekening
Een bedrag van maximaal €200.000 wordt 2-3 werkdagen na de transactie op je bankrekening gestort.

Magneetstripkaart & Handtekening
Een bedrag van maximaal €200.000 wordt 2-3 werkdagen na de transactie op je bankrekening gestort.

Geplande stortingen

Je kunt kiezen hoe vaak je stortingen wilt ontvangen wanneer je:

- Inlogt op je iZettle account op izettle.com.
- Op je naam in het bovenste menu klikt en naar “Instellingen” gaat. Onder “Account instellingen” kun je je stortingsplanning kiezen.

Je kunt kiezen wanneer je je stortingen ontvangt:

- Dagelijks (Je geld wordt binnen drie werkdagen op je bankrekening gestort, zie hierboven)
- Wekelijks (Je geld wordt op de eerste werkdag van de week op je bankrekening gestort)
- Maandelijks (Je geld wordt op de eerste werkdag van de maand op je bankrekening gestort)

Het geld is binnen twee werkdagen nadat het op je bankrekening gestort is beschikbaar.

Heb je meer hulp nodig?

Als je niet kan vinden waar je naar op zoek bent, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Ons Support team is elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 17:00

If you’ve encountered the error message “URL is not supported” in your app, please re-install it – this will fix the issue. No data will be lost.