Productoverzicht

Je kunt een productoverzicht creëren met alle verschillende producten die je verkoopt. Je kunt je productoverzicht direct vanuit de app beheren, of op izettle.com.

Versnel het afrekenen met de juiste hardware

Producten toevoegen

Prijs per eenheid en variabele eenheid
Wanneer je een nieuw product creëert, kun je kiezen voor prijs per eenheid of per variabele eenheid.
Prijs per eenheid
Dit maakt het mogelijk om een vaste prijs voor een product in te voeren. Je kunt ook het prijsveld leeg laten. Als je het veld leeg laat, dien je elke keer dat je het product toevoegt aan de winkelwagen opnieuw een bedrag in te voeren.

Variabele eenheid
Variabele eenheid maakt het mogelijk de producten die je verkoopt per kilo, km of andere gewenste eenheid te verkopen. Voer de eenheid van het product (bijv. Kg.) en de prijs per eenheid in. Wanneer je het product aan je winkelmandje toegevoegt, voer je het aantal kg. die je verkoopt in en dan wordt de prijs automatisch berekend.

Je eerste product toevoegen

In de app
Start door op de “+”-knop te drukken. Schrijf dan de naam van het product, voer de prijs in en voeg eventueel een foto toe. Als je een bedrijfsaccount hebt kun je ook het juiste btw-percentage voor het product selecteren.

Let op dat de afbeelding die je upload vierkant moet zijn, ongeveer 600*600 pixels, en in .jpg of .png formaat.

Meer producten toevoegen

In de app
Tik eerst op “Bewerken”, dan op de “+”-knop die verschijnt en volg tot slot de bovenstaande stappen.

Op izettle.com
Volg simpelweg dezelfde stappen als wanneer je je eerste product toevoegt.

Producten met meerdere varianten

Als je een product verkoopt dat in verschillende maten, kleuren of prijzen verkrijgbaar is, kun je gewoon één product aanmaken en dan varianten van dat product toevoegen. Elk variant kan een unieke naam en prijs hebben. Tik gewoon op de “Bewerken”-knop, dan het product en kies “Voeg variant toe”. Je kunt bijvoorbeeld kleine, medium en grote koffies voor verschillende prijzen verkopen.

Btw

Je kunt btw-instellingen selecteren voor elk product dat je aan je productoverzicht toevoegt.

Je producten in mappen ordenen

In de app
Je kunt groepen met soortgelijke producten samen in mappen plaatsen. Begin door op “Bewerken” te tikken, sleep dan het product bovenop het andere product om een map aan te maken. Geef je map een passende naam en ga door met zoveel producten toe te voegen als je wilt door ze naar de map te slepen.

Producten bewerken

In de app
Tik op “Bewerken”, selecteer dan het product waar je wijzigingen wilt aanbrengen.
Wanneer je in de “Bewerken”-modus zit, kun je er ook voor kiezen om een product te verwijderen.

Op izettle.com
Klik op de “Bewerken”-knop naast het product waar je wijzigingen wilt aanbrengen.
In dit scherm kun je er ook voor kiezen om een product te deleten.

Kortingen

Je kunt kortingen als percentages of vaste. bedragen geven. Voeg een korting aan je totale winkelmandje toe door op “%” te tikken, of voeg een korting aan een specifiek product toe door op een product in je winkelmandje te tikken.

Je kunt ook kortingen als items toevoegen in je productoverzicht voor een snellere toegang.

Voeg een opmerking toe aan een item

Tik op een product in het winkelmandje om een opmerking toe te voegen. Let op: Alleen beschikbaar voor iOS apparaten.

Heb je meer hulp nodig?

Als je niet kan vinden waar je naar op zoek bent, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Ons Support team is elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 17:00