Boekhouding

Je vindt een geweldige basis voor je boekhouding onder zowel Rapporten als Bonnen op my.izettle.com.

Rapporten

Als je naar Verkopen > Rapporten gaat, kun je een rapport naar een Excel- of PDF-bestand exporteren. Hier vind je informatie over:

• Totaal verkoopvolume
  • Hoeveel betalingen je hebt geaccepteerd
  • Hoeveel kaartbetalingen of contante betalingen je hebt geaccepteerd
 Kies de dag of maand waar je meer informatie over wilt, en klik vervolgens op Exporteren om een rapport in Excel- of PDF-formaat te downloaden.

Betalingen

Als je naar Verkopen > Bonnen gaat, kun je een lijst naar een Excel-bestand exporteren met informatie over je transacties. Hier vind je informatie over:

• Datum en tijd van de transactie
  • Bonnummer
  • Totaalbedrag geaccepteerd, plus de toeslag en het nettobedrag
  • Of het een kaart- of contante betalingen was
  • Kaarttype en de laatste cijfers van de kaart
  • Personeelslid dat de betaling heeft geaccepteerd
  • Beschrijving van de betaling

Om een volledig rapport van de transacties in een bepaalde periode te ontvangen, selecteer je eerst de data voor deze periode en dan klik je op Download Excel. Dit bestand biedt een geweldige basis voor je boekhouding.

Automatiseer je administratie

Om jou hier mee te helpen hebben wij een aantal partners om je boekhouding te automatiseren. Lees hier meer over de beschikbare koppelingen: