Terugbetalingen

Terugbetalingen doen met iZettle is heel eenvoudig! Volledige terugbetalingen worden in de app gedaan of op my.izettle.com. Op dit moment zijn gedeeltelijke terugbetalingen alleen beschikbaar in de iOS app.* Terugbetalingen kunnen tot 365 dagen na de transactie datum worden gedaan.

* Gedeeltelijke terugbetalingen zijn momentel alleen voor iOS beschikbaar

Gedeeltelijke Terugbetalingen (alleen iOS)
Volledige Terugbetalingen
Belangrijk informatie over terugbetalingen

Dit is hoe je een Gedeeltelijke Terugbetaling doet:

(Alleen beschikbaar voor iOS en voor betalingen die met gebruik van items uit het Productoverzicht zijn gedaan)
  1. Log in op de app.
  2. Ga naar het menu door op  te tikken.
  3. Tik dan op Geschiedenis.
  4. Kies de betaling waarvoor je een terugbetaling wil doen en tik op Terugbetalen.
  5. Selecteer de product(en) die je wilt terugbetalen > tik op Volgende.
  6. Voer je wachtwoord in als je een kaartbetaling terugbetaalt, druk in andere gevallen op Bevestig.

Dit is hoe je een Volledige Terugbetaling doet:

In-app:
  1. Log in op de app.
  2. Ga naar het menu door op  te tikken.
  3. Tik dan op Geschiedenis.
  4. Kies de betaling waarvoor je een terugbetaling wil doen en tik op Terugbetalen.
  5. On iOS: Tik op Selecteer alles als de betaling is gedaan met het gebruik van het Productoverzicht en je alle gekochte items wilt terugbetalen > tik dan op Volgende.
  6. Voer je wachtwoord in als je een kaartbetaling terugbetaalt, druk in andere gevallen op Bevestig.
Op my.izettle.com:
  1. Log in op my.izettle.com.
  2. Ga naar Verkopen > ga dan naar Geschiedenis.
  3. Selecteer de betaling die je wilt terugbetalen (je moet wellicht de data aanpassen om het te vinden).
  4. Klik op de betaling die je wilt terugbetalen > klik dan op Terugbetalen.
  5. Voer je wachtwoord in als je een kaartbetaling terugbetaalt > bevestig dan om de teruggave te verwerken door op Terugbetalente klikken.

Belangrijk informatie over terugbetalingen:

- Je kunt zowel contante als kaartbetalingen terugbetalen.
- Kaartbetalingen kunnen tot 365 dagen nadat de betaling heeft plaats gevonden worden terugbetaald.
- Als je een kaartbetaling wilt terugbetalen dan wordt het bedrag teruggestort op de bankrekening die verbonden is met de kaart die was gebruikt om het product/dienst te betalen.
- Wanneer je een kaartbetaling terugbetaalt, wordt de toeslag naar je teruggestort.
- Om een terugbetaling voor een kaartbetaling te doen, heb je genoeg saldo nodig op je iZettle account. Het saldo moet minstens hetzelfde zijn als het bedrag dat je wil terugbetalen. Je kunt je  minimum saldo instellen wanneer je inlogt op je account op my.izettle.com. Klik op je naam/bedrijfsnaam in het menu bovenin en ga naar Instellingen > Account instellingen > Minimale saldo. Klik vervolgens op Ja en voer het bedrag in dat je wilt instellen als het minimale saldo

Wat je niet kunt doen

- Gedeeltelijke terugbetalingen voor aangepaste bedragen.
- Gedeeltelijke Terugbetalingen doen met de Android app (We zijn hier druk mee bezig om dit binnenkort mogelijk te maken!).
- Terugbetalen naar een andere kaart dan die is gebruikt voor de originele betaling.

Heb je meer hulp nodig?

Als je niet kan vinden waar je naar op zoek bent, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Ons Support team is elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 17:00