Bestelbon

Om je bestellingen bij te houden kun je automatisch een bestelbon printen wanneer je een normale bon print. Het bestelnummer wordt dan op zowel de bestelbon als de normale bon van de klant geprint.

Als je bijvoorbeeld een restaurant hebt kun je de bon bij de balie printen en de bestelbon naar een printer in de keuken sturen.

Installeren:
- Ga naar “Instellingen” in de app en tik op “Printer Instellingen”.
- Selecteer een bonprinter in de lijst van beschikbare printers.
- Zet “Bestelbonnen” aan en je bent klaar.

Bestel hier je bonprinter

Hoe het werkt:
- Bestelbonnen kunnen alleen worden geprint op een bonprinter. Lijst van ondersteunde apparaten.
- De bestelnummers gaan tot 100 voordat ze weer resetten.
- De bestelbon kan maar één keer worden geprint.

Let op: Alleen beschikbaar voor iOS apparaten.