Bestelbonnen

Bestelbonnen komen van pas wanneer je bijvoorbeeld een restaurant hebt. Dan kun je met de Zettle reader de bon voor je klant bij de balie printen en de bestelbon naar een printer in de keuken sturen.

Om al je bestellingen bij te houden, kun je automatisch altijd een bestelbon laten printen wanneer je een bon voor de klant uitprint. Het bestelnummer wordt dan op beide bonnen vermeld.

Installeren:

• Ga naar Instellingen in de app en tik op Bonprinters.
  • Selecteer een bonprinter in de lijst van beschikbare printers.
  • Zet “Bestelbonnen” aan en je bent klaar.

Hoe het werkt:

• Bestelbonnen kunnen alleen worden geprint op een bonprinter. Check de lijst van ondersteunde apparaten
  • De bestelnummers gaan tot 100, voordat ze weer resetten.
  • De bestelbon kan maar één keer worden geprint.