Software van je kaartlezer bijwerken

De laatste software verbetert de Bluetooth verbinding en de algehele stabiliteit van je kaartlezer. Houd er rekening mee dat je de software van je kaartlezer alleen kunt bijwerken als je een iOS apparaat hebt.

1.Zorg dat de Kaartlezer Pro of de iZettle Reader met je smartphone of tablet is verbonden.
2.
Open de iZettle app.
3.
Ga naar “Instellingen” en dan naar “Kaartlezers”.
4.
Tik op de blauwe knop met “Update kaartlezer”. Deze knop verschijnt alleen wanneer er updates beschikbaar zijn. Het kan enkele seconden duren voordat de knop verschijnt. De update duurt normaal gesproken ongeveer 10 minuten (Pro). 2-3 minuten (iZettle Reader).
5.
De app zal je informeren wanneer de kaartlezer succesvol is bijgewerkt en weer klaar is voor gebruik.

Belangrijk
- Zorg dat de kaartlezer en je iPhone of iPad opgeladen zijn voordat je de software bijwerkt.
- Houd de iPhone of iPad in de buurt van de kaartlezer tijdens de update.

Heb je meer hulp nodig?

Als je niet kan vinden waar je naar op zoek bent, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Ons Support team is elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 17:00