Knop Opmaken

Knoppen opmaken kunnen worden geconfigureerd in de Backoffice, en kunnen worden ingesteld per iPad.

Om een 'Knoppen opmaak' te maken, ga je naar 'Opmaken' in het menu aan de linkerkant. Vanuit hier kan je de huidige knoppen opmaken zien. Selecteer de 'Maak knoppen opmaak aan' optie rechts, waarna je op het volgende scherm komt:

Van hier uit kan je de 'Opmaak' een naam geven (bijv. sterke dranken), het een kleur toewijzen, en drukken op 'Aanmaken'.

Als je de nieuwe opmaak van de lijst selecteert, en de 'Knoppen beheren' knop aanklikt, kom je op het volgende scherm:

Om producten toe te voegen aan een opmaak, druk je op de 'Voeg product toe' knop. Je kan ook zoeken naar producten die je wilt toevoegen. Klik dan op de naam van het beoogde product, en druk op 'Toevoegen'.

Zo worden producten toegevoegd aan een opmaak. Hier kan je producten ook verslepen door ze te selecteren en vast te houden op het icoontje met drie streepjes in de linkerbovenhoek van de product knop.

Om portie controle toe te voegen (bijv. fluitje, vaasje) klik je op de 'Voeg portie controle toe' knop. Deze kunnen ook worden gerangschikt door linksboven op de knop te klikken en het icoon te verslepen door het scherm om zo je eigen opmaak aan te maken.

Opmaken per Terminal:
Als je verschillende opmaken wilt gebruiken voor iedere terminal (bijv. voor de terminal aan de bar en de terminal in het restaurant) ga je naar 'Opmaken' en selecteer je 'Opmaak per terminal'.

Nu kan je een terminal selecteren, en klik je op 'Gebruik standaard knop opmaak'. Daarna klik je op de 'Maak knop opmaak aan' optie. Hierdoor zie je een lijst van al je knop opmaken, waar je de opmaak kan selecteren die je wil gebruiken voor deze terminal.

Als je toch de standaard opmaak wil gebruiken, klik je weer op 'Standaard herstellen'.