Welke hardware is compatibel?

Printers
iPads
Barcode Scanner
Welke EPOS hardware is het beste om te gebruiken?

De lijst wordt bijgehouden wanneer nieuwe hardware beschikbaar komt voor de applicatie.

Printers
Star Micronics TSP654 (Bluetooth of Ethernet/LAN)
Star Micronics TSP143 (Ethernet/LAN)
Star Micronics SP742 (Ethernet/LAN)
Star Micronics TM-300i Mobile Printer (Bluetooth)
Epson TM-T70 (Ethernet/LAN)
Epson TM-T20 (Ethernet/LAN)
PowaPOS T25 (Ethernet/LAN)

iPads
iPad 4de generatie (wordt niet aanbevolen)
iPad Air
iPad Air 2
iPad mini
iPad mini 3

Barcode Scanner
Socket Mobile 7Ci Bluetooth Barcode Scanner

Welke EPOS hardware is het beste om te gebruiken?

Voor het gebruik van intelligentpos is een Apple iPad Air of later vereist, met de laatste versie van iOS - het standaard besturingssysteem van Apple.

Om alles uit je intelligentpos systeem te halen, raden we je aan zowel een wifi-verbinding of een 3G router op je locatie te waarborgen.

Een standaard setup om intelligentpos te gebruiken heeft onder andere:

• iPad Air of latere versie
  • wifi-router
  • Thermal bonprinter
  • Een kassalade met RJ11 verbinding
  • CAT5E netwerkkabel

Deze items zijn allemaal verkrijgbaar in intelligentpos winkel.
We kunnen de compatibiliteit van reeds aanwezige hardware, gekocht bij andere hardware leveranciers niet garanderen. Als je al over hardware beschikt en je hebt daar vragen over, neem dan contact op met onze Support voor verdere assistentie.

Belangrijke kanttekening:
Sommige routerslaten een pagina zien met een netwerk waarschuwing als je DSL-internetverbinding is verbroken. Op het moment dat het internet wegvalt, zouden je printers moeten blijven werken. Deze waarschuwing pagina houdt dit echter tegen door de activiteit van de printers te blokkeren. In sommige gevallen is het mogelijk om deze wisselwerking uit te zetten. Hiervoor raden wij aan om contact op te nemen met de fabrikant van de router of je internetprovider. Wanneer het niet mogelijk is deze pagina te deactiveren, raden wij aan standaard grade routers te vervangen met ADSL Modem Router die je bij ons support team kunt kopen. Deze routers zullen blijven werken als het internet wegvalt zonder het verkeer te belemmeren en hebben een hogere operationele betrouwbaarheid.

Tip:
Draadloze routers vernieuwen om de zoveel tijd de IP-adressen van de apparaten die ermee verbonden zijn. Om dit te voorkomen kan je het IP-adres van je printer in je router administratie paneel vastzetten. Gebruik in ieder geval nooit hetzelfde wifi-netwerk waar je klanten toegang op hebben, zodat extra verkeer en het tegelijkertijd IP-adressen toewijzen naar meerdere apparaten geen problemen hoeven op te leveren. Aparte VLAN's moeten altijd worden gebruikt. Voor meer informatie inclusief pre-configuratie opties voor de routers kan je contact op nemen met onze Sales en Support adviseurs.