De kaartlezer

iZettle

Je hebt een iZettle account nodig voordat je dit proces helemaal kan afronden. Ga hiervoor, of voor meer informatie over de kaartlezer, naar www.izettle.com

• De eerste keer dat je de kaartlezer gebruikt zal hij automatisch in 'aansluit-modus' gaan.
  • Voor alle andere keren: Druk op de Bluetooth knop en laat los wanneer je het Bluetooth symbool ziet.
  • Ga naar de instellingen van je iPad en doe Bluetooth aan. Wacht totdat je "iZettle ###" ziet staan en druk om te verbinden. (De ### zijn de laatste drie karakters van het serienummer van de kaartlezer. Deze kan je vinden op de achterkant van het apparaat.)
  • Een code van 6 karakters zal verschijnen op de ipad. Dezelfde code moet nu te zien zijn op de kaartlezer, druk op 'Bevestigen' om de twee apparaten met elkaar te verbinden.
  • Open de intelligentpos app en ga naar 'Instellingen' > 'Integraties' > 'iZettle' > 'iZettle instellingen' en voer je iZettle gebruikersnaam en wachtwoord in.