Verbind je kaartlezer via Bluetooth

Verbind je iZettle Reader 2 via Bluetooth

1. In-app verbinden
Om je iZettle Reader 2 met je tablet te verbinden, ga je naar Instellingen > Integraties > iZettle instellingen > Kaartlezers. Volg nu de instructies op je scherm.

Verbind je iZettle Reader (v1) via Bluetooth

Je hebt een iZettle account nodig voordat je dit proces helemaal kan afronden. Ga hiervoor, of voor meer informatie over de kaartlezer, naar www.izettle.com

• De eerste keer dat je de kaartlezer gebruikt zal hij automatisch in 'aansluit-modus' gaan.
  • Voor alle andere keren: Druk op de Bluetooth knop en laat los wanneer je het Bluetooth symbool ziet.
  • Ga naar de instellingen van je iPad en doe Bluetooth aan. Wacht totdat je "iZettle ###" ziet staan en druk om te verbinden. (De ### zijn de laatste drie karakters van het serienummer van de kaartlezer. Deze kan je vinden op de achterkant van het apparaat.)
  • Een code van 6 karakters zal verschijnen op de ipad. Dezelfde code moet nu te zien zijn op de kaartlezer, druk op 'Bevestigen' om de twee apparaten met elkaar te verbinden.
  • Open de intelligentpos app en ga naar 'Instellingen' > 'Integraties' > 'iZettle' > 'iZettle instellingen' en voer je iZettle gebruikersnaam en wachtwoord in.