Hoe is de maandelijkse licentie voor iZettle Pro opgebouwd?

Let op: we accepteren niet langer nieuwe registraties voor iZettle Pro. Lees hier meer over hoe iZettle Go je bedrijf kan helpen.

De maandelijkse intelligentpos licentie bevat:

• Software licentie
  • Regelmatige software updates
  • Een toegankelijke Backoffice voor inzichtelijke rapporten en voorraadbeheer.
  • Je verkoopdata wordt veilig gehost in de cloud
  • Mobiele iReports app, zodat je altijd toegang hebt tot je verkoopdata
  • Ongelimiteerde technische support, 7 dagen per week

De voordelen van een maandelijkse licentie voor een cloud-based POS systeem zoals iZettle Pro zijn:

• Betaalbare maandelijkse rekeningen waar alles is inbegrepen
  • Ongelimiteerde support om je te assisteren
  • Lage kosten voor hardware en reparaties
  • Lage energieconsumptie
  • "Future-proof" door gratis software updates in de toekomst
  • Geen dure lange termijn licenties, of maandelijkse hardware kosten
  • Geen extra contracten of kosten voor support, hosting en onderhoud
  • Een beschikbare zelf-installatie optie