Slimmer verkopen
Onze twee kassasysteem-apps zorgen ervoor dat je dagelijkse werk eenvoudig en intuïtief verloopt. Hierdoor houdt jij meer tijd over om meer te kunnen verkopen.
Betalingen aannemen
Accepteer betaalpassen, contactloze betalingen en Apple & Google Pay met onze razendsnelle en bekroonde kaartlezer: de iZettle Reader.
Verder groeien
De financiering van iZettle is de meest ongecompliceerde optie om snel en zeker in je groeiende onderneming te investeren.

Verkoop waar je maar wilt

iZettle Go is een krachtige kassasysteem-app die je kan helpen om je bedrijf jaarlijks met meer dan 15%* te laten groeien.

Het verandert je smartphone of tablet in een volledig mobiel verkoopplatform waarmee je overal kan werken. Verkoop online, in je winkel of wanneer je onderweg bent.

*in vergelijking met het Europees gemiddelde van 3%

Wacht op klanten, niet op technologie

Maak kennis met ons snelle en efficiënte digitale kassasysteem voor de horeca.

Run jij een bar, café of restaurant? En wil jij je tafels organiseren, overal bestellingen kunnen opnemen, betalingen accepteren en vooral tijd besparen met de boekhouding, kijk dan eens naar iZettle Pro.

Meer over iZettle Pro

Een snelle en mooie kaartlezer

De iZettle Reader is een bekroonde* kaartlezer die je in staat stelt om supersnel betalingen te accepteren via mobiel, betaalpas of contactloos. En dat allemaal in één mooi pakket.

Geen maandelijkse toeslagen, maar transparante prijzen en snelle stortingen maakt betaald worden nu makkelijker dan ooit.

*Red Dot design award 2017

Alle benodigdheden voor jouw idee

Elke onderneming is anders. Daarom leveren wij ook losse hardware die aan jouw specifieke behoeftes voldoet. Van kaartmachines en iPad-docks tot bonnenprinters en kassalades, allemaal efficiënter qua kosten dan traditionele uitrustingen en gebouwd om jou te helpen slagen.