Slimmer verkopen
Onze twee kassasysteem-apps zorgen ervoor dat je dagelijkse activiteiten eenvoudig en intuïtief verlopen. Hierdoor heb jij meer tijd om meer te kunnen verkopen.
Betalingen aannemen
Accepteer betaalpassen, contactloze betalingen en Apple & Google Pay met onze razendsnelle en bekroonde kaartlezer: de iZettle Reader.
Verder groeien
Deze ongecompliceerde financiering van iZettle is de makkelijkste optie om snel en zeker in de groei van je onderneming te investeren.
iZettle POS

Verkoop meer met onze eenvoudige kassa app

iZettle Go is een krachtige kassasysteem-app, die je kan helpen om je bedrijf met meer dan 15%* per jaar te laten groeien.

Bouw een voorraad op, accepteer betalingen en breng je boekhouding op orde, allemaal vanuit de palm van je hand. Gratis te downloaden, zonder een vaste contract en ver weg van bankiers en hun krijtstreeppakken.

*in vergelijking met het Europees gemiddelde van 3%

Kassasystem vor Horeca

Wacht op je klanten en niet op technologie met ons elektronische kassasysteem voor de horeca.

Maak kennis met ons snelle, efficiënte elektronische kassasysteem voor de horeca. Als je een bar, café of restaurant runt en je wilt je tafels organiseren, bestellingen opnemen, betalingen accepteren en tijd besparen met de boekhouding, kijk dan eens naar iZettle Pro.

Wij geloven niet in vaste contracten en verborgen toeslagen. Daarom bieden we een gebruiksvriendelijk elektronisch kassasysteem met een lage maandelijkse toeslag, dat beter werkt voor jou én je klanten.

Meer over iZettle Pro
iZettle Reader

Een mobiele kaartlezer die net zo snel als mooi is

Of je nu je bedrijf runt in een winkel, een studio of op een stukje grond, de iZettle Reader is een bekroonde* kaartlezer die je in staat stelt om betaalpassen en contactloze of mobiele betalingen te accepteren. En dat allemaal door middel van een prachtig design.

Zonder maandelijkse toeslagen en met transparante prijzen en snelle stortingen is betaald worden nu makkelijker dan ooit. Koppel de kaartlezer aan je smartphone of tablet, stop hem in je zak of zet hem op je toonbank, en loop nooit meer een verkoop mis.

*Red Dot design award 2017

Geef je toekomst een financiële boost met onze flexibele Advance

Als je je bedrijf wilt uitbreiden kan wat extra kapitaal natuurlijk erg goed van pas komen. iZettle-gebruikers die in aanmerking komen, kunnen een voorschot krijgen van iZettle Advance om in hun bedrijf te investeren. Vervolgens wordt het voorschot elke dag een beetje terugbetaald via de verkopen die via de Reader afgehandeld worden. Je betaalt hiervoor maar één vaste toeslag en geen extra rente, en je ontvangt je Advance binnen 48 uur na goedkeuring!

Meer over iZettle Advance

iZettle accessoires - bonprinters, kassalades, barcodescanners

Alle benodigdheden voor jouw idee

Elke onderneming is anders. Daarom leveren wij ook losse hardware die aan jouw specifieke behoeftes voldoet. Van kaartmachines en iPad-docks tot bonnenprinters en kassalades, allemaal efficiënter qua kosten dan traditionele uitrustingen en gebouwd om jou te helpen slagen.