Verkoop slimmer
iZettle's Point of Sale systeem zorgt ervoor dat je dagelijkse bedrijfsprocessen soepeler verlopen, dat je meer kunt verkopen én dat je je meer kunt focussen op je favoriete werkzaamheden.
Word betaald
De gloednieuwe iZettle Reader accepteert kaart en contactloze betalingen in enkele seconden - overal en altijd.
Laat je bedrijf groeien
iZettle Advance biedt eenvoudige toegang tot financiering die je kan helpen om je bedrijf op grote schaal uit te breiden.
iZettle POS

Verkoop meer met ons gratis POS

De gratis iZettle app is een sterk point-of-sale-systeem dat je helpt om je bedrijf met meer dan 15%* per jaar te laten groeien. Ontvang waardevolle verkoopstatistieken, beheer je voorraad en creëer betere klantrelaties; allemaal zonder contracten, maandelijkse toeslagen of bankpersoneel in gladde pakken.

*vergeleken met het EU gemiddelde van 3%

iZettle voor restaurants, bars en cafés – door intelligentpos

Introduceren we nu een nieuwe, veelzijdige EPOS die ontwikkeld is voor jouw restaurant, bar of café. Profiteer van geïntegreerde betalingen, personeels- en voorraadbeheer, en hogere inkomsten dankzij één gemakkelijk te gebruiken pakket.

Wij geloven niet in vaste contracten of verborgen toeslagen. Daarom bieden we een robuuste EPOS met een lage maandelijkse toeslag die beter werkt voor jou en je klanten.

iZettle Reader

De betere manier om betaald te worden

Of je nu je bedrijf runt in een winkel, een studio of op een stukje grond, de nieuwe iZettle Reader helpt je om sneller kaart- en contante betalingen te accepteren in een prachtig nieuwe design. Koppel de kaartlezer snel aan je smartphone of tablet; en loop nooit meer een verkoop mis.

Doe wat je wil

Luister niet naar pessimisten. Doe wat je wil - en bouw aan je bedrijf met behulp van iZettle.

Meld je nu aan

Doe wat je wil

Luister niet naar pessimisten. Doe wat je wil - en bouw aan je bedrijf met behulp van iZettle.

Meld je nu aan
iZettle accessoires - bonprinters, kassalades, barcodescanners

Perfecte partners

Rust je winkelbalie uit met accessoires die je in staat stellen om met de grote spelers mee te draaien. We ondersteunen ook bonprinters, kassalades, en barcodescanners die je helpen om betalingen te accepteren op de best passende manier voor jouw groeiende bedrijf.

Ontvang financiering die je bedrijf een impuls geeft

iZettle Advance biedt eenvoudig toegang tot financiering vanuit je toekomstige verkopen. Dit kan je helpen om je bedrijf op grote schaal uit te breiden - op jouw manier. Jij kiest de hoogte van het bedrag van de financiering dat je bedrijf nodig heeft, betaalt een eenmalige toeslag, en betaalt het iedere dag terug via een klein percentage van je kaartverkopen.

Lees meer over iZettle Advance