Slimmer verkopen
iZettle's kassasysteem zorgt ervoor dat je dagelijkse bedrijfsprocessen soepeler verlopen, dat je meer kunt verkopen én dat je je meer kunt focussen op je favoriete werkzaamheden.
Betalingen aannemen
De gloednieuwe iZettle Reader accepteert alle kaart- en contactloze betalingen binnen enkele seconden – altijd en overal.
Verder groeien
iZettle Advance biedt eenvoudige toegang tot financiering die je kan helpen om je bedrijf op grote schaal uit te breiden.
iZettle POS

Verkoop meer met onze gratis kassa app

iZettle Go is een mobiel en praktisch kassasysteem, waarmee je je bedrijf met meer dan 15%* per jaar kan laten groeien. Ontvang waardevolle verkoopstatistieken, beheer je voorraad en creëer betere klantrelaties; allemaal zonder contracten, maandelijkse toeslagen of bankpersoneel in gladde pakken.

*vergeleken met het EU gemiddelde van 3%

Kassasystem vor Horeca

iZettle Pro – ons kassasysteem voor de horeca

Maak kennis met ons veelzijdige elektronische kassasysteem iZettle Pro, dat ontwikkeld is voor jouw restaurant, bar of café. Gebruik functies als tafelbeheer, gedeelde- en open rekeningen, en houdt meer over onder de streep dankzij overzichtelijke verkooprapporten. En dat allemaal in één gebruiksvriendelijk pakket.

Meer over iZettle Pro
iZettle Reader

De betere manier om betaald te worden

Of je nu je bedrijf runt in een winkel, een studio of op een stukje grond, de nieuwe iZettle Reader helpt je om sneller kaart- en contante betalingen te accepteren in een prachtig nieuwe design. Koppel de kaartlezer snel aan je smartphone of tablet; en loop nooit meer een verkoop mis.

Ontvang financiering die je bedrijf een impuls geeft

iZettle Advance biedt eenvoudig toegang tot financiering vanuit je toekomstige verkopen. Dit kan je helpen om je bedrijf op grote schaal uit te breiden - op jouw manier. Jij kiest de hoogte van het bedrag van de financiering dat je bedrijf nodig heeft, betaalt een eenmalige toeslag, en betaalt het iedere dag terug via een klein percentage van je kaartverkopen.

Lees meer over iZettle Advance

iZettle accessoires - bonprinters, kassalades, barcodescanners

Perfecte partners

Rust je winkelbalie uit met accessoires die je in staat stellen om met de grote spelers mee te draaien. We ondersteunen ook bonprinters, kassalades, en barcodescanners die je helpen om betalingen te accepteren op de best passende manier voor jouw groeiende bedrijf.iZettle is een E-money instituut en is onder supervisie van [de Zweedse Financiële Toezichthoudende Instantie] (http://www.fi.se/en). Copyright © 2016 iZettle AB.[Cookies] (/nl/cookies)