Verkoop slimmer
Het gratis iZettle point-of-sale-systeem helpt je om iedere verkoop bij te houden en betere beslissingen voor je bedrijf te maken.
Word betaald
De gloednieuwe iZettle Reader accepteert kaart en contactloze betalingen in enkele seconden - overal en altijd.
Laat je bedrijf groeien
iZettle Advance biedt eenvoudige toegang tot financiering die je kan helpen om je bedrijf op grote schaal uit te breiden.
iZettle POS

Verkoop meer met ons gratis POS

De gratis iZettle app is een sterk point-of-sale-systeem dat je helpt om je bedrijf met meer dan 15%* per jaar te laten groeien. Ontvang waardevolle verkoopstatistieken, beheer je voorraad en creëer betere klantrelaties; allemaal zonder contracten, maandelijkse toeslagen of bankpersoneel in gladde pakken.

*vergeleken met het EU gemiddelde van 3%

iZettle Reader

De betere manier om betaald te worden

Of je je bedrijf nu in een winkel, een studio of op een stukje grond runt, de nieuwe iZettle Reader helpt je om sneller kaart en contante betalingen te accepteren in een prachtige nieuwe verpakking. Koppel het snel met je smartphone of tablet; en loop nooit meer een verkoop mis.

Ontvang financiering die je bedrijf een impuls geeft

iZettle Advance biedt eenvoudig toegang tot financiering uit je toekomstige verkopen, die je kan helpen om je bedrijf op grote schaal uit te breiden - op jouw manier. Jij kiest de hoogte van het bedrag van de financiering dat je bedrijf nodig heeft, betaalt een eenmalige toeslag, en betaalt het iedere dag terug via een klein percentage van je kaartverkopen.

Lees meer over iZettle Advance

Placeholder Alterative Text
Placeholder Alterative Text
Placeholder Alterative Text

Union Canal & Deli

"Zittend achter een bureau verveelde ik me rot, ik besteedde mijn energie aan een ander die het niets kon schelen. Ik sprak al jaren over het openen van mijn eigen cafe, dus toen de kans voorbij kwam werd mijn droom werkelijkheid. Nu kan ik iets maken en er echt enthousiast over zijn. Ik ben nu een heel ander mens."

Stephania Pena-Nur, Union Canal Deli and Café in Londen

Hoe wij helpen: Je eigen bedrijf runnen betekent dat je doet waar je passie ligt en daarnaast genieten van de vrijheid en flexibiliteit die daarbij horen. De iZettle app helpt je om het papierwerk te vermijden met duidelijke verkooprapporten en statistieken, zodat je meer tijd overhoudt voor de zaken die er echt toe doen.