Om kortleserne

Innhold i artikkelen:
iZettle Reader 2
iZettle Reader
Viktig melding angående bruk
Håndtering og pleie av kortleseren din

iZettle Reader 2

Nye og forbedrede iZettle Reader 2

• kobles sammen med enheten din med lavenergi-Bluetooth
  • godtar chip og PIN-kode, kontaktløs betaling og mobilbetaling, inkludert Apple Pay, Google Pay og Samsung Pay
  • godtar betaling med chip og PIN-kode og kontaktløs betaling over et visst beløp med kundens PIN-kode eller signatur
  • er rask, stabil og enkel å bruke, og godtar kontaktløs betaling med kort og transaksjoner på sekunder (beløpet kan variere med markedet)
  • lades med USB-kabel (på ca. 1‒2 timer) eller med iZettle Dock 2
  • har et batteri som varer i åtte timer (100 transaksjoner)
Skaff deg kortleser her

iZettle Reader

En av våre stiligste betalingsterminaler så langt, og en designprisvinner!

• Kobler til enheten din via Bluetooth

• Godtar chip, magnetstripe og kontaktløs betaling, inkludert Apple Pay og Samsung Pay

• Transaksjoner godkjennes med kundens PIN eller signatur

• Rask, stabil og brukervennlig – kontaktløse kortbetalinger og transaksjoner under 300 kroner godkjennes i løpet av sekunder

• Lades via USB-kabel (omtrent 1-2 timer). Kompatibel med ladestasjon.

• Åtte timers batterilevetid (100 transaksjoner)

En vennligere kortleser

Nå vil iZettle Reader og iZettle Reader 2 hilse kundene dine velkommen på samme måte som du gjør, med en ny vennlig velkomsthilsen!

Når din iZettle Reader eller iZettle Reader 2 blir skrudd på og koblet til ditt nettbrett eller smarttelefon, vil en velkomstmelding vises til din neste kunde.
Når kunden er klar til å fullføre kjøpet med kort, vil leseren vise beløpet og be kunden berøre kortleseren med kortet eller om å sette inn det inn.
Når betalingen er fullført, kommer velkomstmeldingen opp igjen for å ønske din neste kunde velkommen.

Lån en venns kortleser

iZettle Reader kan brukes med flere typer iOS- og Android-enheter. Merk deg at du først må koble til kortleseren og enheten via Bluetooth. Kontroller om enheten din er kompatibel her, samt om du har nyeste versjonen av programvaren for smarttelfonen/nettbrettet ditt.

Viktig informasjon om bruk

iZettle leverer kortleseren for at den skal brukes av deg og bedriften din, og du samtykker til at du ikke kan videreselge dette produktet. Du skal ikke bruke produktet til annet enn å gjennomføre betalingstransaksjoner gjennom den installerte versjonen av iZettles mobile applikasjon. Du skal ikke endre programvaren eller maskinvaren på produktet på noen måte, med unntak av det som er tillat i følge gjeldende lovgiving.

Håndtering og vedlikehold av din Reader

Oppbevar kortleseren i et kaldt, tørt sted (ideelt, 22° C). Bruk en myk, fuktig klut til å rengjøre enheten utvendig. Ikke spray noen form for væske direkte på enheten, og unngå at noen av åpningene eksponeres for fuktighet. Ikke bruk løsemidler. Sørg for at ingenting kommer inn i kortleseren gjennom åpninger, slik som kortåpningen. Unngå støt eller uaktsom behandling av kortleseren.