Om kortleserne

Innhold i artikkelen:
iZettle Reader
Lite-kortleser
Pro Contactless-kortleser
Pro-kortleser
Lån en venns kortleser
Viktig melding angående bruk

Håndtering og pleie av kortleseren din

iZettle Reader

En av våre stiligste kortlesere så langt, og en designprisvinner!

• Kobler til enheten din via Bluetooth

• Godtar chip, magnetstripe og kontaktløs betaling, inkludert Apple Pay og Samsung Pay

• Transaksjoner godkjennes med kundens PIN eller signatur

• Rask, stabil og brukervennlig – kontaktløse kortbetalinger og transaksjoner under 300 kroner godkjennes i løpet av sekunder

• Lades via USB-kabel (omtrent 1-2 timer). Kompatibel med ladestasjon.

• Åtte timers batterilevetid (100 transaksjoner)

Skaff deg kortleser her

Lite-kortleser

En kompakt kortleser for små bedrifter, som kobles til via lydkontakten.

• Kobles via kabel til smarttelefonens eller nettbrettets lydkontakt

• Transaksjoner godkjennes med kundens PIN

• Kan ta imot kort med chip og magnestripe

• Skrur seg av automatisk for å spare batteri

• Lader via USB-kabel (i omtrent 30 minutter)

• Batteriet varer i 200 transaksjoner

Hvis du bruker et alternativ til lydkabelen som leveres med kortleseren, sørg for at det er en kabel med fire ledere, og at den ikke er lenger enn 0,5 m.

Pro Contactless-kortleser

En smart kortleser for sømløs betaling når du drar kortet, bruker chip eller kontaktløs betaling.

• Kobler til enheten din via Bluetooth

• Godtar chip, magnetstripe (dra kortet), kontaktløse betalinger og betalinger fra NFC-telefoner

• Kontaktløse betalinger og transaksjoner under 300 kroner godkjennes på sekunder

• Går automatisk i dvalemodus når den ikke er i bruk for optimal batterilevetid

• Batteriet varer i 100 transaksjoner (fem dager ved bruk av dvalemodus)

• Lader via USB-kabel (1,5 time)

• Pro Contactless og smarttelefonen/nettbrettet ditt kan være 10 meter fra hverandre uten å miste forbindelsen

Når du tar imot en kontaktløs betaling, må kortet holdes over kortleseren helt til de fire indikatorene lyser.

Pro-kortleser

En ryddig kortleser som lar deg gjøre forretninger på farten Enkelt!

• Kobler til enheten din via Bluetooth

• Transaksjoner godkjennes med kundens PIN

• Kan ta imot kort med chip og magnetstripe

• Går i dvalesmodus når den ikke brukes, for å spare batteri

• Lades via USB-kabel (omtrent 1,5 timer)

• To timers batterilevetid (kontinuerlig bruk, 300 transaksjoner på rad)

• Pro-kortleseren og smarttelefonen/nettbrettet ditt kan være opp til ti meter fra hverandre uten å miste forbindelsen

Trykk på den lille svarte knappen på venstre side av kortleseren for å skru den av og på.

Lån en venns kortleser

iZettle Reader kan brukes med flere typer iOS- og Android-enheter. Merk deg at du først må koble til kortleseren og enheten via Bluetooth. Kontroller om enheten din er kompatibel her, samt om du har nyeste versjonen av programvaren for smarttelfonen/nettbrettet ditt.

Viktig informasjon om bruk

iZettle leverer kortleseren for at den skal brukes av deg og bedriften din, og du samtykker til at du ikke kan videreselge dette produktet. Du skal ikke bruke produktet til annet enn å gjennomføre betalingstransaksjoner gjennom den installerte versjonen av iZettles mobile applikasjon. Du skal ikke endre programvaren eller maskinvaren på produktet på noen måte, med unntak av det som er tillat i følge gjeldende lovgiving.

Håndtering og vedlikehold av din Reader

Oppbevar kortleseren i et kaldt, tørt sted (ideelt, 22° C). Bruk en myk, fuktig klut til å rengjøre enheten utvendig. Ikke spray noen form for væske direkte på enheten, og unngå at noen av åpningene eksponeres for fuktighet. Ikke bruk løsemidler. Sørg for at ingenting kommer inn i kortleseren gjennom åpninger, slik som kortåpningen. Unngå støt eller uaktsom behandling av kortleseren.