Hva er iZettle?

iZettle utvikler banebrytende betalings- og analyseverktøy som gir små bedrifter muskler til å spille i samme liga som de store aktørene. Vi har hjulpet våre brukeres virksomheter med å oppnå en årlig vekst på mer enn tre ganger gjennomsnittet for Europa. Og vi gjør dette ved å tilby enkle og brukervennlige verktøy.

iZettle Reader gjør det mulig for hvem som helst å ta imot kortbetalinger – når som helst og hvor som helst, mens vårt intuitive kassasystem forenkler betalingsprosess, salgsrapportering og produktstyring.

Med iZettle slipper du å bekymre deg for oppstartskostnader, kontrakter eller månedlige gebyrer. I stedet gir vi deg kraftige verktøy som lar deg starte opp, drive og utvide bedriften din.

Kompatibilitet

iZettle Go-appen som er gratis, fungerer på iOS- eller Android-enheten din.

iZettle Reader virker på enheter med aktivert Bluetooth-funksjon som bruker iOS 9 eller Android 4.1 og nyere versjoner. Ta en titt på vår kompatibilitetsveiledning for mer informasjon.

Internettforbindelse og databruk

For at iZettle skal fungere, må du være tilkoblet et 3G-, 4G- eller WiFi-nettverk. Disse forbindelsene er mye raskere enn 2G-teknologien som tradisjonelle kortterminaler baserer seg på. iZettle Go-appen bruker kun noen få kilobyte data på å gjennomføre betalinger. Men vi anbefaler at alle iZettle-brukere kobler seg til et stabilt nettverk med en pålitelig tilkobling.