Opprette en iZettle-konto

Det tar kun noen minutter å komme i gang med iZettle. Du kan registrere deg direkte i appen eller på izettle.com, følg bare trinnene nedenfor.

I appen

1. Last ned iZettle-appen til smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Søk etter iZettle på App Store eller Google Play.

.

2. Start appen, klikk på “Opprett konto”

3. Fyll inn informasjonen din og les og godta våre vilkår og betingelser.

4. Hvis du ønsker å kjøpe en kortleser, kan du bestille en nå, eller skaffe deg en senere på izettle.com.

På izettle.com

1. Gå til "Register deg" på izettle.com

2. Fyll inn informasjonen din og les og godta våre vilkår og betingelser.

3. Hvis du ønsker å kjøpe en kortleser, kan du bestille en nå, eller skaffe deg senere på izettle.com