Koble til en kortleser via Bluetooth

Koble til iZettle Reader via Bluetooth

1. Paring i appen

For å koble iZettle kredittkortleser til smarttelefonen eller nettbrettet ditt, åpner du iZettle Go-appen og går til "Innstillinger" > "Kortlesere" > "Koble til kortleser". Følg deretter instruksjonene på skjermen.

Koble til Pro Contactless-kortleseren via Bluetooth

1. Aktiver Bluetooth på Pro Contactless
Første gangen du starter kortleseren vil den automatisk gå i paringsmodus. Ved andre tilfeller:
- Trykk på Bluetooth-knappen og slipp når Bluetooth-paringssymbolet vises.

2. Aktiver Bluetooth på smarttelefonen/nettbrettet
- Åpne “Innstillinger” på smarttelefonen/nettbrettet.
- Skru på Bluetooth.
- Vent på at “iZettle ###” vises og trykk for å koble til. (### er de siste tre sifrene på kortleserens serienummer, som du finner på baksiden av enheten.)

3. Bekreft tilkobling
En sekssifret kode vises på smarttelefonen/nettbrettet. Den samme koden skal vises på kortleseren.
- Bekreft på begge enheter for å pare dem.

4. Åpne appen
- Åpne iZettle Go-appen og vent (opptil 15 sek.) for at enhetene skal kobles sammen. Når leseren viser “Sett inn/dra kortet”, er alt klart.

Les mer om hvordan du kan ta betalt med Pro Contactless-kortleseren.

Koble Pro-kortleseren til via Bluetooth

1. Skru på kortleseren
- Skru på kortleseren ved å trykke på den lille, svarte på/av-knappen på venstre side av kortleseren. Det tar opptil 45 sekunder å starte kortleseren.

2. Aktiver Bluetooth på Pro-kortelseren
- Trykk og hold OK-knappen på kortleseren i 5 sekunder.
- Slipp knappen når Bluetooth-symbolet starter å blinke.

3. Aktiver Bluetooth på smarttelefonen eller nettbrettet
- Åpne ”Innstillinger” på smarttelefonen eller nettbrettet og skru på Bluetooth.
- Vent på at ”iZettle ###” vises, og trykk deretter på ”Par/Koble til” (### er de siste sifrene av serienummeret [S/N], som du finner på baksiden av Pro-kortleseren).

4. Bekrefte tilkobling til Pro-kortleseren
- Bekreft Bluetooth-tilkoblingen på Pro-kortleseren ved å trykke på OK-knappen.

5. Bekreft tilkobling på smarttelefonen/nettbrettet
- Vent noen sekunder, trykk bekreft på smarttelefonen eller nettbrettet. Dette må gjøres innen 30 sekunder.

6. Åpne appen
- Åpne iZettle Go-appen. Når displayet sier "Sett inn/dra kort", kan du starte å ta betalt med Pro-kortleseren!

Les mer om hvordan du tar betalt med Pro-kortleseren.
Hvordan vet jeg at Pro-kortleseren er koblet til?
- Gå til Bluetooth-innstillingene på smarttelefonen eller nettbrettet. Når Pro-kortleseren er koblet til, skal det stå “iZettle ### tilkoblet”.
- Åpne iZettle Go-appen. Det skal stå “Sett inn/dra kortet” både i appen og på Pro-kortleseren.
- Sørg for at du trykker på “Par/Koble til” både på smarttelefonen eller nettbrettet og på Pro-kortleseren.

Problemer med å koble til en kortleser via Bluetooth

Først, sørg for at du har den siste versjonen av iZettle Go-appen.

Kortleseren viser fortsatt meldingen “Velkommen!” når jeg har iZettle Go-appen åpen.
- Gå til Bluetooth-innstillinger på smarttelefonen eller nettbrettet og trykk på “iZettle ###” for å koble til.
- Gå tilbake til iZettle Go-appen og vent i 15 sekunder.

Smarttelefonen eller nettbrettet viser beskjeden “iZettle har mistet tilkoblingen til kortleseren din”.
- Gå til Bluetooth-innstillinger på smarttelefonen din og trykk på “iZettle ###” for å koble til.
- Åpne iZettle Go-appen og vent i 15 sekunder.

Kortleseren vises ikke på listen over tilgjengelige enheter i Bluetooth-innstillingene på smarttelefonen eller nettleseren min.
- Slå av kortleseren: Trykk og hold den lille, svarte på/av-knappen på venstre side av kortleseren.
- Start den på nytt og følg disse trinnene for å koble til.

Bluetooth-symbolet på kortleseren slutter ikke å blinke.
- Slå av kortleseren: Trykk og hold den lille, svarte på/av-knappen på venstre side av kortleseren.
- Start den på nytt og følg disse trinnene for å koble til