Koble til en kortleser via Bluetooth

Gå til:
Koble til iZettle Reader og Reader 2
Koble til tidligere kortlesere

Koble til iZettle Reader og Reader 2

Åpne iZettle Go-appen og gå til Innstillinger > Kortlesere for å koble iZettle kortleseren med smarttelefonen eller nettbrettet ditt.

Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Les mer:
Kompatible smarttelefoner og nettbrett
Slik tar du imot en betaling
Feil med kortleseren

Koble til tidligere kortlesere

Åpne iZettle Go-appen og gå til Innstillinger > Kortlesere for å koble til tidligere iZettle kortlesere (slik som Pro Countactless eller Pro) med smarttelefonen eller nettbrettet ditt.

Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Kjekt å vite:

For prosessen med å pare enhetene finner du nummeret til kortleserene på baksiden av enheten din. Det er de tre siste sifrene til kortleserens serienummer.

Les mer:
Kompatible smarttelefoner og nettbrett
Slik tar du imot en betaling
Feil med kortleseren