Mine medarbeidere

I en iZettle bedriftskonto kan du legge til medarbeidere som kan motta betaling på vegne av virksomheten din.

Medarbeidere kan:

• Ta imot betalinger på vegne av virksomheten

• Logge inn på appen med sin egen påloggingsinformasjon

Medarbeidere kan ikke:

• Redigere virksomhetens detaljer eller bankkonto

• Legge til, endre eller slette produkter fra produktbiblioteket

• Logge inn på izettle.com

• Invitere andre medarbeidere

For kontoeiere

Invitere medarbeidere
1. Logge inn på kontoen din på my.izettle.com og klikke på “Ansatte”.
2. Skriv inn e-postadressen, fornavnet og etternavnet på medarbeideren din, og klikk på “Send invitasjon”. Merk at e-postadressen ikke tidligere kan være registrert i iZettle.

Medarbeiderens fornavn og etternavn vises på kvitteringen.

Redigere/deaktivere medarbeiderekontoer
Logg inn på kontoen din på my.izettle.com, gå til “Ansatte” og klikk deretter på “Rediger” ved siden av medarbeiderkontoen du ønsker å redigere.

For å endre: Skriv inn et nytt navn for medarbeiderkontoen og klikk på “Lagre”.
For å deaktivere: Klikk på “Deaktiver konto” for å deaktivere medarbeiderkontoen.

Oversikt over alle transaksjonene
Du kan laste ned en detaljert oversikt over transaksjonene når du logger inn på kontoen på my.izettle.com. Der kan du se hvem av dine medarbeidere som har utført en spesifikk transaksjon.

For medarbeidere

For å opprette en medarbeiderkonto må kontoeier invitere deg. E-postadressen som brukes for medarbeiderkontoen, kan ikke allerede være registrert i iZettle.

Opprette en medarbeiderkonto
1. Klikk på linken i invitasjons-e-posten som kontoeieren sendte til deg .
2. Velg et passord for medarbeiderkontoen.
3. Logg inn på appen med påloggingsinformasjonen og start med å motta betalinger på vegne av virksomheten.