Utbetalinger

Når du har fullført opprettelsen av iZettle-kontoen og koblet den til bankkontoen din, er du klar til å ta imot betalinger med din kortleser fra iZettle.

Hvis du velger å følge standardplanen vår for innskudd, setter vi pengene inn på din konto innen 2–3 virkedager fra transaksjonsdatoen*.

Du vil motta e-postvarsler når det er gjennomført utbetalinger, og du kan også se utbetalinger og annen kontoinformasjon når som helst på my.izettle.com.

Finn ut mer.

Standardplan for daglig innskudd:

TRANSAKSJONSDATO  INNSKUDD STARTET **
Mandag Onsdag
Tirsdag Torsdag
Onsdag Fredag
Torsda Mandag
 Fredag til søndag Mandag

* Utbetalinger utføres ikke på lørdager og søndager. Helligdager kan påvirke standard utbetalingsplan.
** Behandlingstid i banken kan variere og det kan ta noen virkedager før utbetalinger vises på kontoen din. Kontakt banken din for mer informasjon om deres behandlingstider.

iZettle vil ikke sette inn noen penger de første tre virkedagene etter at du lager en iZettle-konto, selv om du har mottatt kortbetalinger. Dette er fordi vi foretar en ekstra verifikasjon for sikkerhets skyld.

Tilpass utbetalingsplanen din

Du velger selv hvor ofte du ønsker å motta utbetalinger. Tilpass utbetalingsplanen for å motta betalinger:
  • Daglig (standardplan for ubetalinger)
  • Ukentlig(pengene dine utbetales til deg den første virkedagen i uken)
  • Månedlig (pengene dine utbetales til deg den første virkedagen i måneden)

For å sette opp utbetalingsplan:

• Logg inn på iZettle-kontoen på my.izettle.com

• Klikk på navnet ditt øverst på menyen og gå til “Innstillinger”. Under “Kontoinnstillinger” kan du velge den utbetalingsplanen du vil ha.

Utbetalingsgrenser

Det er visse grenser når det gjelder utbetalingsbeløp:

Chip + PIN eller Touch ID
Hvis du har en privat iZettle-konto*
Maksimalt 10 000 kroner kan utbetales per dag. Eventuelle utestående betalinger leveres i en utbetaling nummer to den følgende virkedagen.

Hvis du har en bedriftskonto hos iZettle
Maksimalt 5 000 000 kroner kan utbetales per dag. Eventuelle utestående betalinger leveres i en utbetaling nummer to den følgende virkedagen.

Chip + signatur
Hvis du har en privat iZettle-konto*
Maksimalt 10 000 kroner kan utbetales per dag. Alle utestående betalinger leveres i en utbetaling nummer to den følgende virkedagen.

Hvis du har en bedriftskonto hos iZettle
Maksimalt 2 000 000 kroner kan utbetales per dag. Eventuelle utestående betalinger leveres i en utbetaling nummer to den følgende virkedagen.

Magnetstripe + signatur
Hvis du har en privat iZettle-konto*
Maksimalt 10 000 kroner kan utbetales per dag. Eventuelle utestående betalinger leveres i en utbetaling nummer to den følgende virkedagen.

Hvis du har en bedriftskonto hos iZettle
Maksimalt 2 000 000 kroner kan utbetales per dag. Alle utestående betalinger leveres i en utbetaling nummer to den følgende virkedagen.

*Muligheten til å registrere seg for en privat iZettle-konto ble fjernet i mars 2017. Den private kontoinformasjonen ovenfor gjelder kun for eksisterende brukere.