Artikler
iZettle.com

Vi gjør alt vi kan for å støtte fellesskapet vårt. Se våre COVID-19-tiltak.

Slette iZettle-kontoen din

Siden iZettle ikke har noen bindingstid, trenger du ikke å stenge en konto. Den vil ganske enkelt ligge på vent til du trenger den igjen.  

Hvis du ønsker å slette kontoen din for godt, kontakt brukerstøtte, så hjelper vi deg med å avslutte den. Du vil selvfølgelig motta en utbetaling med alle pengene som sto igjen på kontoen din da den ble stengt.

Finner du ikke det du ser etter?

Kontakt iZettle brukerstøtte