Hvordan angre kjøpet av kortleser

Retten du har til å angre kjøpet av kortleser
Du har retten til å angre kjøpet ditt av en kortleser, uten å oppgi noen grunn, innen tretti (30) dager fra dagen kortleseren ble levert til deg.

Angrerettsskjema
Den enkleste måten å angre kjøpet ditt av en kortleser på er å bruke det følgende angrerettsskjema. Ikke glem å legg ved det utfylte skjemaet i pakken med kortleseren!

Legg merke til:
  • Du må selv stå for betaling av returfrakten.
  • Du er ansvarlig for kortleseren frem til iZettle mottar den.
  • Kortleseren skal returneres i sin originalemballasje, sammen med eventuelt tilbehør.
Pengene tilbake
Hvis du velger å angre kjøpet av kortleser, vil vi betale tilbake det du har betalt for kortleseren. Tilbakebetalingen vil bli sendt til kontoen som er knyttet til din iZettle-konto. Pengene vil komme på konto innen 30 dager etter at vi har mottatt kortleseren fra deg. Merk at vi ikke betaler tilbake returfrakten.

Gjelder saken din feilsøking av kortleser? Les mer her.