Inviter en venn

Anbefal iZettle til en venn via din egen link. Hvis vennen din mottar første kortbetaling innen 30 dager, vil både du og vennen din motta en kupong med 100 kroner i avslag på fremtidige transaksjoner.

Del linken din via:
- SMS
- Twitter
- Facebook
- E-post

Du kan også dele linken manuelt. Du finner linken under “Inviter en venn”, i iZettle Go appen og når du logger deg inn på kontoen din på my.izettle.com.