Slik kjøper du kortleseren vår

Bestill kortleseren når du registrerer deg som iZettle-bruker, eller når som helst når du logger inn på my.izettle.com.

Godta alle typer betaling – og gå aldri glipp av et salg
Med iZettle Reader kan du ta betalt samme hvilken metode kunden din foretrekker. Godta betaling med både magnetstripe, chip og kontaktløs betaling, og godta alle vanlige kort. Du kan også godta betaling med mobil.

En tryggere måte å selge på
iZettle Reader er designet for å være inngrepssikker, med transaksjonsbeskyttelse og kryptering av betalingsopplysninger. Kortleseren er utviklet internt hos oss av eksperter på design, teknikk og sikkerhet, og oppfyller de høyeste standarder og krav innen data- og nettverkssikkerhetsbransjen. Den godkjent av EMV (Europay, MasterCard og Visa) og oppfyller sikkerhetsstandarden PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

Pengene inn på konto innen få dager
Vi setter pengene fra salget ditt med iZettle Reader inn på konto til deg innen 1–2 virkedager, uavhengig av hvilke kort du godtar. Vil du vite mer om hvordan du får pengene fra salget inn på konto, gå til denne brukerstøttesiden.

Raskere og mer langsiktig drift
Takket være et batteri som varer hele dagen, kan du være trygg på alltid å kunne ta betalt – batteriet i Reader varer i åtte timer eller over 100 transaksjoner.

Prisbelønt design uten kabler
iZettle Reader starter opp på tre sekuder, og kobles sømløst til iZettle-appen via Bluetooth

Leveringstid
Leveringtiden for iZettle Reader er 1–2 arbeidsdager. Utforsk mer om hvordan du tar betalt med Reader, her.

Registrer deg og bestill iZettle Reader

Har du allerede en iZettle-konto? Logg inn her for å bestille iZettle Reader. Du kan også kjøpe iZettle Reader fra vår forhandler.