Regnskap

Rapporter

Hvis du går til “Salg” > “Rapporter” kan du eksportere en rapport til enten Excel eller PDF. Du finner informasjon om:

• Totalt salgsvolum

• Hvor mange betalinger du har tatt imot

• Hvor mange kortbetalinger eller kontantbetalinger du har tatt imot

Velg hvilken dag eller måned du ønsker mer informasjon om, klikk deretter på “Eksporter” for å laste ned en rapport i Excel- eller PDF-format.

Betalinger

Hvis du går til “Salg” > “Rapporter” kan du eksportere en liste til Excel med informasjon om transaksjonene dine. Du finner informasjon om:

• Dato og tidspunkt for transaksjonen

• Kvitteringsnummer

• Totalt beløp som er tatt imot, samt gebyret og nettobeløpet

• Om det var en kort- eller kontantbetaling

• Korttype og kortets siste sifre

• Medarbeider som tok imot betalingen

• Enhet som ble brukt til å ta imot betalingen

• Beskrivelse av betalingen

Du kan velge hvilket intervall du ønsker å finne ut mer om, klikk på “Eksporter til Excel” og du vil få en komplett rapport om transaksjonene som er gjort i løpet av denne perioden. Denne filen gir da et godt grunnlag for regnskapet ditt.