Få iZettles kassasystem

For å kunne bruke iZettles kassasystem må du være registrert bedriftsbruker hos iZettle og ha den siste versjonen av iZettle-appen installert på iPhone, iPad eller Android. Følg trinnene nedenfor for å komme i gang med kassasystemet.

Skaff deg kassasystem

Slik gjør du for å komme i gang:

1. Last ned siste versjon av iZettle-appen på iPhone, iPad eller Android (les mer om hvilke  enheter som fungerer med iZettle.)

2. Opprett en iZettle bedriftskonto og kjøp en kortleser for å kunne ta betalt med kort. Hvis du allerede har en bedriftskonto hos iZettle, logger du ganske enkelt inn på my.izettle.com med e-posten og passordet til kontoen din.

3. Når du har registrert deg, logger du inn på my.izettle.com og går til Kontoinnstillinger og velger Aktiver et kassasystem for å knytte et kassasystem til kontoen din.

Du kan knytte opptil 10 kassasystemer til kontoen din direkte på my.izettle.com. Vårt supportteam hjelper deg gjerne hvis virksomheten din krever flere kassasystemer.

Adresse til utsalgsstedet
I henhold til Skatteetatens regler må kassasystemet finnes på denne adressen. Adressen skal altså være din virksomhets besøksadresse (postboksadresser godtas ikke). Hvis du ikke har et fast utsalgssted, skal du oppgi din registrerte foretaksadresse. iZettle-kontoen din har kun støtte for én adresse.

iZettles kassasystem

Kortbetalinger
Du må ha en kortleser for å kunne ta betalt med kort med kassasystemet. Les mer om våre kortlesere og hvordan du tar betalt med kort.

Medarbeiderkontoer
For bedriftskunder er det mulig å legge til medarbeidere som brukere på din iZettle-konto. Medarbeidernes navn vises da på kvitteringene, og du kan se hvor mye hver enkelt  selger. Ansatte har begrenset tilgang til kontoen. Logg inn på iZettle-kontoen din på my.izettle.com for å opprette medarbeiderkontoer. Les mer om medarbeiderkontoer.