Tilbakebetaling

Med iZettle er det enkelt å gi pengene tilbake! Tilbakebetaling av det totale beløpet kan gjøres i appen på my.izettle.com. Delvis tilbakebetaling kan for øyeblikket bare gjøres i iOS-appen.* Tilbakebetalingen kan utføres opptil 365 dager etter transaksjonsdato.

* Delvis tilbakebetaling er for øyeblikket bare tilgjengelig for iOS

Delvis tilbakebetaling (kun iOS)
Tilbakebetaling av det totale beløpet
Viktig informasjon om tilbakebetaling

Slik utfører du en delvis tilbakebetaling

(Kun tilgjengelig for iOS og for betalinger utført ved bruk av produktbiblioteket)
  1. Logg inn på appen.
  2. Gå til menyen ved å trykke på .
  3. Trykk på Historikk.
  4. Velg beløpet du vil tilbakebetale, og trykk på Tilbakebetale.
  5. Velg det eller de produktene du vil tilbakebetale > trykk Neste.
  6. Skriv inn passordet ditt hvis du skal tilbakebetale en kortbetaling, eller bare trykk Bekreft.

Slik utfører du en fullstendig tilbakebetaling.

I appen:
  1. Logg inn på appen.
  2. Gå til menyen ved å trykke på .
  3. Trykk på Historikk.
  4. Velg beløpet du vil tilbakebetale, og trykk på Tilbakebetale.
  5. På iOS: Trykk Velg alle hvis betalingen ble utført ved bruk av produktbiblioteket, og du vil tilbakebetale alle produktene som ble kjøpt > trykk Neste.
  6. Skriv inn passordet ditt hvis du skal tilbakebetale en kortbetaling, eller bare trykk Bekreft.
På my.izettle.com:
  1. Logg inn på my.izettle.com.
  2. Gå til Salg > gå til Historikk.
  3. Velg det beløpet du vil tilbakebetale (juster eventuelt datoene slik at du finner det).
  4. Klikk på beløpet du vil tilbakebetale > trykk på Tilbakebetale.
  5. Skriv inn passordet ditt hvis du skal tilbakebetale en kortbetaling > bekreft ved å trykke på Tilbakebetale.

Viktig informasjon om tilbakebetaling:

- Du kan tilbakebetale både kontant- og kortbetalinger.
- Kortbetalinger kan tilbakebetales opptil 365 dager etter at betalingen ble utført.
- Hvis du vil tilbakebetale en kortbetaling, vil beløpet bli tilbakeført til det samme kortet som ble brukt til å betale med.
- Når du tilbakebetaler en kortbetaling, får du gebyret tilbake.
- For å tilbakebetale en kortbetaling må det være nok penger på iZettle-kontoen. Saldoen må være minst samme beløp som du vil tilbakebetale. Du kan velge minimumsbeløp når du logger inn på kontoen din på my.izettle.com. Klikk på navn/bedriftsnavn i hovedmenyen, gå til Innstillinger > Kontoinnstillinger > Minimum saldo på konto, klikk Ja, og skriv inn ønsket saldobeløp.

Du kan ikke gjøre følgende

- Utføre delvis tilbakebetaling av spesialtilpassede beløp.
- Utføre delvis tilbakebetaling i Android-appen (vi jobber med saken!).
- Tilbakebetale til et annet kort enn det som ble brukt til å betale med.