Oppdatere programvaren på kortleseren din.

Det å ha siste programvare forbedrer Bluetooth og generell stabilitet for kortleseren.

1. Sørg for at iZettle Reader eller Pro Contactless er koblet til smarttelefonen eller nettbrettet ditt.

2. Åpne iZettle Go-appen din.

3. Gå til “Innstillinger“ og deretter til "Kortlesere“.

4. Trykk på den blå knappen der det står “Oppdater kortleser”. Denne knappen vises kun når en oppdatering er tilgjengelig. Det kan ta noen sekunder før knappen vises. Oppdateringen tar vanligvis rundt 10 minutter for Pro Contactless, og 2–3 minutter for iZettle Reader.

5. ​Appen vil informere deg om når kortmaskinen har blitt oppdatert, og er da klar til bruk igjen.

Viktig
- Sørg for at kortleseren og smarttelefonen/nettbrettet er ladet opp før du oppdaterer programvaren.
- Hold smarttelefon eller nettbrett i nærheten av kortleseren under oppdateringen.