Varebeholdning

Innhold:
Legge til varebeholdning
Få varsler ved lave nivåer
Kjekt å vite

Du kan administrere varebeholdningen på iOS, Android og på my.izettle.com. Når du begynner å gå tom for en vare, får du beskjed direkte i handlekurven ("1 på lager").

Legge til varer

I iZettle Go-appen
Rediger et produkt. Sveip til høyre på knappen ved siden av "Spor varebeholdning". "På lager" vises under. Hvis du har flere varianter av produktet, må du spore hver enkelt variant. Legg til riktig antall (for hver variant), og trykk på "Lagre".

my.izettle.com
Gå til "Produkter". Kryss av boksen ved siden av "Spor varebeholdning". "På lager" vises i boksene for hver enkelt variant. Legg til riktig antall (for hver variant), og trykk på "Lagre".

Få beskjed når det begynner å bli lite igjen på lager

I iZettle Go-appen
Hvis du selger en vare som det er igjen 3 eller færre av, vil det dukke opp en beskjed i handlekurven. Beskjedene kommer i form av rød tekst under den aktuelle varen i handlekurven.

Kjekt å vite

Varebeholdningen vil aldri hindre deg i å gjøre et salg. Hvis du har et produkt i varehyllen, kan du selge det ved å bruke iZettle, selv om det står “ikke på lager” i iZettle Go-appen. I så fall vil varetellingen vise "-1".