Knappe-layout

Denne artikkelen inneholder informasjon om iZettle for serveringssteder, drevet av intelligentpos.

Du kan konfigurere knappe-layouter via Backoffice, og disse kan konfigureres per iPad.

Du oppretter en knappe-layout ved å gå inn i "Layouter" fra menyen til venstre. Her ser du alle gjeldende knappe-layouter. Velg alternativet "Opprett knappe-layout" – da vises følgende skjermbilde:

"Her kan du gi layouten et navn (f.eks. brennevin) og tildele den en bestemt farge. Trykk på "Lagre".

Hvis du velger den nye layouten fra listen, og deretter velger "Administrer knapper", vises følgende skjermbilde:

Du kan legge til produkter i layouten ved å velge "Legg til produkt"-knappen. Alternativt kan du søke etter produktene du vil legge til, klikke for å velge dem og klikke på "Legg til".

Da blir produktene lagt til i layouten. Herfra kan du dra dem rundt ved å klikke på de tre strekene øverst til venstre på produktknappen og organisere dem i rekkefølgen du ønsker.

Du kan legge til "Størrelseskontroll" (f.eks. halvliter og lite glass) ved å velge "Legg til kontroll på størrelser"-knappen. Disse kan også flyttes ved å klikke øverst til venstre på knappen og dra dem til layouten du ønsker.

Layouter per terminal:
Hvis du vil konfigurere forskjellige layouter for hver terminal (f.eks. terminalen i baren og terminalen i restauranten), går du til "Layouter" og velger alternativet "Per terminaloppsett".

Nå kan du velge terminalen, velge alternativet "Bruk tilpassede knappe-layout" og deretter klikke på "Opprett knappe-layout". Da ser du en liste over alle knappelayoutene dine, og du kan velge layoutene du vil bruke på den aktuelle terminalen.

Hvis du vil tilbakestille dette til standardlayouten, klikker du på "Gjenopprett til standard".