Administrasjon av medarbeidere

Denne artikkelen inneholder informasjon om iZettle Pro

Nå kan du også administrere medarbeidere fra Backoffice. Du gjør dette ved å velge "Medarbeidere" fra menyen på venstre side og deretter "Ledelse". Da ser du følgende skjermbilde:

Du oppretter nye brukere for kassasystemet ved å velge "Opprett ny bruker" – da vises følgende skjermbilde:

Angi "Brukernavn" – dette er brukernavnet som vil vises på iPad-enheten. Skriv inn en PIN med 1–8 sifre brukeren kan logge inn med, og velg vedkommendes rolle (Manager, Vaktleder eller Medarbeider). Når du er ferdig med det, velger du "Lagre"-knappen. Nå kan brukeren logge inn på iPad-enheten.

Systemet kan konfigureres så brukere som ikke er manager eller vaktledere ikke kan utføre bestemte handlinger.

Du kan konfigurere dette via iZettle Pro-appen. Gå til "Innstillinger" og velg "Brukere" – da vises følgende skjermbilde:

Her kan du velge handlingene sjefer, vaktledere og ansatte har tilgang til å utføre. Når du har utført endringene du ønsker, velger du "Save"-knappen (lagre), så blir endringene innført for iPad-enheten.