Administrasjon av medarbeidere

Merk:Vi tar vi ikke lenger imot nyregistreringer av iZettle Pro. Les mer om hvordan iZettle Go kan hjelpe virksomheten din her.

Nå kan du også administrere medarbeidere fra Backoffice. Du gjør dette ved å velge "Medarbeidere" fra menyen på venstre side og deretter "Ledelse". Da ser du følgende skjermbilde:

Du oppretter nye brukere for kassasystemet ved å velge "Opprett ny bruker" – da vises følgende skjermbilde:

Angi "Brukernavn" – dette er brukernavnet som vil vises på iPad-enheten. Skriv inn en PIN med 1–8 sifre brukeren kan logge inn med, og velg vedkommendes rolle (Manager, Vaktleder eller Medarbeider). Når du er ferdig med det, velger du "Lagre"-knappen. Nå kan brukeren logge inn på iPad-enheten.

Systemet kan konfigureres så brukere som ikke er manager eller vaktledere ikke kan utføre bestemte handlinger.

Du kan konfigurere dette via iZettle Pro-appen. Gå til "Innstillinger" og velg "Brukere" – da vises følgende skjermbilde:

Her kan du velge handlingene sjefer, vaktledere og ansatte har tilgang til å utføre. Når du har utført endringene du ønsker, velger du "Save"-knappen (lagre), så blir endringene innført for iPad-enheten.