Konfigurering av topp-/bunntekst for kvitteringer

Merk:Vi tar vi ikke lenger imot nyregistreringer av iZettle Pro. Les mer om hvordan iZettle Go kan hjelpe virksomheten din her.

Du kan lage din egen topp- og bunntekst for kvitteringer i iZettle Pro-appen. Denne informasjonen lagres separat på hver terminal, så du kan ha forskjellige tekster på forskjellige terminaler.

Du kan legge til, fjerne eller redigere topp-/bunntekst ved å logge inn i iZettle Pro-appen og gå til "Innstillinger" > "Skrivere" og trykke på "Kvitteringer"-fanen øverst.

Deretter sveiper du ned til "Topptekst/Bunntekst" og skriver inn informasjonen du vil at skal stå på kundekvitteringene.

Over: Topptekst brukes vanligvis til adresse og kontaktinformasjon. Bunnteksten inneholder ofte mva-nummeret.