Hva slags maskinvare er kompatibel?

Denne artikkelen inneholder informasjon om iZettle for serveringssteder, drevet av intelligentpos.

Skrivere
Integrerte løsninger for kortbetalinger​
iPad-enheter​
Strekkodeskanner
Hva bør jeg velge av EPOS-maskinvare?​

Denne listen blir oppdatert etter hvert som ny maskinvare blir tilgjengelig for bruk med appen.

Skrivere
Star Micronics TSP654 (Bluetooth eller Ethernet/LAN)
Star Micronics TSP143 (Ethernet/LAN)
Star Micronics SP742 (Ethernet/LAN)
Star Micronics TM-300i Mobile Printer (Bluetooth)
Epson TM-T70 (Ethernet/LAN)
Epson TM-T20 (Ethernet/LAN)
PowaPOS T25 (Ethernet/LAN)

Integrerte løsninger for kortbetalinger
iZettle Reader

iPad-enheter
iPad 4. generasjon (anbefales ikke)
iPad Air
iPad Air 2
iPad Mini 2
iPad Mini 3

Strekkodeskanner
Socket Mobile 7Ci Bluetooth Barcode Scanner

Hva bør jeg velge av EPOS-maskinvare?

intelligentpos krever en Apple iPad Air eller høyere som kjører den nyeste versjonen av iOS – operativsystemet som leveres som standard fra Apple.

For å få best mulig utbytte av intelligentpos-systemet anbefaler vi også at du har enten en Wi-Fi-forbindelse eller 3G-ruter på handelsstedet.

Et gjennomsnittlig system for bruk av intelligentpos omfatter:

• iPad Air eller høyere
  • Wi-Fi-ruter
  • Termisk kvitteringsskriver
  • Kasseskuff med RJ11-tilkobling
  • CAT5E-nettverkskabel

Vi kan ikke garantere kompatibilitet med maskinvare du har fra før eller maskinvare du kjøper fra andre leverandører. Hvis du har maskinvare fra før, eller du lurer på noe angående alternativene som er tilgjengelige, kan du kontakte supportteamet vårt for råd.

Viktig:
Enkelte rutere, blant annet BT Hubs og Technicolor-rutere, viser en nettverksadvarselside hvis DSL-internettforbindelsen din blir brutt. Hvis du skulle miste internettforbindelsen, skal skriverne fortsatt fungere som normalt, men denne siden forhindrer skriverne fra å fungere ved å blokkere aktiviteten. I enkelte tilfeller er det mulig å deaktivere denne dialogen – rådfør deg med ruterens produsent eller internettleverandøren din for å få hjelp med dette. I andre tilfeller er det ikke mulig å deaktivere disse sidene – vi anbefaler at du bytter ut standardrutere som disse med en ADSL-modemruter som blir anbefalt og solgt av supportteamet vårt. Disse ruterne fortsetter å virke selv om internettforbindelsen blir brutt, uten å blokkere lokal trafikk. De er derfor mye mer pålitelige i drift.

Tips:
Mange trådløse rutere fornyer IP-adressen for enheter som er tilkoblet av og til. Du kan forhindre dette ved å fastsette skriverens IP-adresse i administrasjonspanelet for ruteren. Du må aldri bruke det samme Wi-Fi-nettverket som brukes til offentlig tilgang – ekstra trafikk og IP-adressetildeling til flere enheter kan skape problemer hvis de ikke konfigureres korrekt. Separate VLAN-nettverk bør alltid brukes. Hvis du trenger mer informasjon, for eksempel om alternativer for forhåndskonfigurering av rutere, kan du kontakte salgs- og supportrådgiverne våre.