Hvordan bytter jeg passordet mitt?

Merk:Vi tar vi ikke lenger imot nyregistreringer av iZettle Pro. Les mer om hvordan iZettle Go kan hjelpe virksomheten din her.

Slik bytter du passordet for kontoen. Logg inn i Backoffice-nettportalen med iZettle Pro-brukernavnet og -passordet ditt. Når du har logget inn, går du til "Min profil" (i menyen til venstre) og velger "Innstillinger".

Til høyre på siden ser du nå valget for å bytte passord.

Fyll ut "Endre passord"-skjemaet og klikk på "Lagre" for å oppdatere passordet ditt.