Hvordan bytter jeg passordet mitt?

Denne artikkelen inneholder informasjon om iZettle Pro



Slik bytter du passordet for kontoen. Logg inn i Backoffice-nettportalen med iZettle Pro-brukernavnet og -passordet ditt. Når du har logget inn, går du til "Min profil" (i menyen til venstre) og velger "Innstillinger".

Til høyre på siden ser du nå valget for å bytte passord.

Fyll ut "Endre passord"-skjemaet og klikk på "Lagre" for å oppdatere passordet ditt.

 
 

Need more help?

Hvis du ikke finner det du leter etter, vennligst ta kontakt. Vårt brukerstøtte-team er på jobb mandag til fredag fra 09.00 til 17.00. Ring oss på telefon 21 93 72 02

Call us on: 21 93 72 02