Lojalitet

Denne artikkelen inneholder informasjon om iZettle for serveringssteder, drevet av intelligentpos.

*Denne modulen krever en aktiv internettforbindelse.

Du finner denne funksjonen under Innstillinger > Lojalitet.
Trykk på "Aktiver lojalitetsmodus" for å aktivere "Lojalitet"-funksjonen.

Finn "Poeng per kr" salg: Slå på dette alternativet for å tildele lojalitetspoeng for hver krone kunden bruker hos deg.

Tillat kundene innløse poeng i kroner: Slå på dette alternativet for å tillate at innsamlede poeng kan brukes som betaling på bestillinger.

Når du har aktivert lojalitetsmodulen og konfigurert innstillingene, vises "Lojalitet"-knappen under "Funksjoner" "Alternativer":

Du kan registrere eller finne kunder ved å trykke på "Lojalitet"-knappen for å vise følgende vindu:

Slik registrerer du en ny kunde:
  • Trykk på "Opprett kunde"
  • Da åpnes "Kundeopplysninger"-vinduet (se under), der du kan legge inn opplysninger om kunden.
  • Trykk på "Bekreft"
  • Nå kan du bruke kameraet på iPad-enheten til å skanne et nytt lojalitetskort for å tildele det til kunden. Trykk på "Skriv inn kort manuelt" for å skrive inn opplysningene selv. Trykk på "Hopp over" for å opprette kunden og skrive ut et midlertidig lojalitetskort til vedkommende.

Alternativt kan du opprette kunder ved å trykke på "Opprett kunde" uten å skanne et lojalitetskort. Systemet tildeler automatisk det neste tilgjengelige "Kundenummeret".

Du får tilgang til kundedataene for lojalitetsmodulen via "Backoffice oversikt". Du kan eksportere disse dataene til CSV-format, som du kan bruke til markedsføring via e-post o.l. (forutsatt at kundene som registrerer seg, har sagt ja til å motta kommunikasjon).

Du kan løse inn poeng/produkter ved å registrere dem i kassen som normalt ved salg, og velge "Lojalitet" på "Betal"-skjermbildet. Da ser du de aktuelle alternativene for kundens antall poeng.