Kampanjer

Merk:Vi tar vi ikke lenger imot nyregistreringer av iZettle Pro. Les mer om hvordan iZettle Go kan hjelpe virksomheten din her.

Du finner dette området via Innstillinger > Kampanjer/tilbud. Her kan brukere konfigurere kampanjer med verdi eller prosent.

Du legger til nye kampanjer/tilbud ved å velge "Opprett en ny kampanje/tilbud".

Visningsnavn
Dette er navnet på kampanjen som skal vises på salgsskjermen.

Kundenavn
Dette er valgfritt og kan brukes hvis du vil at kampanjen skal vises med et annet navn på kundenes kvitteringer.

Kjøkkennavn
Dette er valgfritt og kan brukes hvis du vil at kampanjen skal vises med et annet navn på kjøkkenkvitteringer.

Verdi
Her kan du sette inn en pengeverdi eller prosentverdi for kampanjen.

Knappefarge
Velg knappefargen for kampanjen her.

Verdi/prosent
Velg om denne kampanjen skal trekke fra et fastsatt beløp eller et prosentbeløp når den brukes.

Knytt opp mot kategori
Hvis denne kampanjen er begrenset til en eller flere bestemte kategorier, slår du på dette alternativet og velger kategoriene du ønsker.

Tilordne til Lojalitet
Hvis denne kampanjen bare skal aktiveres for lojalitetskunder, velger du dette og velger antall poeng som kreves for å løse den inn.

Aktiv
Bruk denne bryteren til å aktivere eller deaktivere kampanjen.

Slik tar du i bruk kampanjer/tilbud

Kampanjer/tilbud kan brukes på enkeltstående produkter eller som en generell rabatt.

Du kan bruke kampanjen for enkeltstående produkter ved å velge produktet på salgsskjermen ved å trykke på det på bestillingsskjermen (da vises en grønn hake ved siden av det), og deretter legge til kampanjen ved å velge Funksjoner > Legg til kampanje/tilbud.

Hvis du vil bruke kampanjen på alle produktene i bestillingen, velger du Funksjoner > Legg til kampanje/tilbud.