Hva får du for det månedlige abonnementsgebyret?

Merk: Vi tar vi ikke lenger imot nyregistreringer av iZettle Pro. Les mer om hvordan iZettle Go kan hjelpe virksomheten din her.

Et månedlig abonnement på iZettle Pro inneholder:

• Programvarelisens
  • Regelmessige programvareoppdateringer
  • Lett tilgjengelig Backoffice for detaljert rapportering og lagerstyring.
  • Sikker vertstjeneste for salgsdataene dine i netttskyen
  • ireport-app for smarttelefoner så du alltid har tilgang til salgsdataene dine
  • Ubegrenset teknisk brukerstøtte sju dager i uken

Fordelene ved å ha et abonnementsbasert POS-system i nettskyen, som iZettle Pro, er:

• Rimelig månedlig pris med alt inkludert
  • Ubegrenset brukerstøtte
  • Lave priser for maskinvare og reparasjoner
  • Lavt energiforbruk
  • Fremtidssikring med gratis programvareoppdateringer
  • Ingen store pågående lisens- eller maskinvaregebyrer
  • Null behov for separate kontrakter for brukerstøtte, vertstjenester og vedlikehold
  • Mulig å installere selv

På grunn av den globale koronaviruskrisen (COVID-19) har vi iverksatt følgende tiltak for å gi deg ytterligere støtte:

• Alle abonnementsgebyrer på Pro tas bort til og med 24. mai 2020.

Vil du vite mer om alle de midlertidige endringene vi gjør, vennligst besøk vår felleskapsside her.