Kassasystem

Spor salget trygt med vårt Kassasystem

Må jeg aktivere Kassasystem for serveringssteder?
Nei. Kassasystem-funksjonen aktiveres automatisk når du er registrert som Go Pro abonnent, slik at du enkelt kan registrere salgs- og produkthistorikken din – sikkert i skyen, og i samsvar med alle krav.

Genererer Kassasystem dagsrapporter som oppfyller reglene?
Ja. Kassasystem genererer dagsrapporter som oppfyller alle krav, og som du kan skrive ut. Du går bare inn på iPad-appen under Innstillinger > Rapporter og velger “Skriv ut X-rapport” eller “Skriv ut Z-rapport”.