Lagerstyring (pilotversjon)

Denne siden er for pilotoversjonen av lagerstyring. For informasjon om den gjeldende lagerfunksjonen, gå til denne artikkelen. Hvis du vil vite hvordan du legger til varer i lageret, les artikkelen vår om produktbibliotek

Hvis du deltar på utprøvingen av denne pilotversjonen, klikk her for å administrere lageret ditt.

Med iZettles nye lagerstyringsfunksjon kan du:

få en komplett oversikt over lageret ditt
spore varer
Oppdatere lagernivåer og redigere SKU-numre (stock keeping unit) direkte fra lagerstyringssiden
Se en sanntids lagerverdi for hver vare

Lagersporing vil holde lagernivåene dine oppdaterte, uansett hvor mange enheter du bruker. Når du sporer varene i lageret, vil du se et varsel i handlevognen hvis nivået er i ferd med å bli lavt, noe som gjør at du kan få en full oversikt over lageret, slik at du får god tid til å bestille nye produkter.

Styre lageret ditt

Nå trenger du ikke lenger redigere hver enkelt vare når du ønsker å oppdatere vareantallet. Du kan helt enkelt merke av i “SPOR”-boksen for å aktivere lagersporing og klikke på antallet i "PÅ LAGER"-feltet for å oppdatere.

Pro-tips: Bruk TABULATOR-tasten for å hoppe mellom “På lager”-vareverdier for å redigere raskere.

Husk å klikke på ‘Lagre endringer’ eller trykk på enter etter å ha oppdatert.

Lagersporing (pilot)

I appen

Åpne iZettle-appen og trykk på ‘Bibliotek’ i sidemenyen.
Trykk på ‘Rediger’ i nedre venstre hjørne, og velg deretter varen du ønsker å spore.
Velg ‘Lagersporing’-knappen slik at den blir grønn. Sørg for at du velger ‘På lager’ -feltet, og legg til så mange av hvert produkt som du har på lager. Du må fylle ut dette feltet hvis du ønsker å spore lagerantallet. Etter at du har aktivert denne funksjonen, vil et antall vises i handlevognen ved siden av ethvert produkt som har tre eller færre varer igjen.
Trykk på ‘Lagre’ og du er klar!

På my.izettle.com

For å spore et produkt trykker du her og velg boksen merket "SPOR" ved siden av hvert produkt du ønsker å holde et øye med. Skriv inn gjeldende verdi for hver vare og klikk på “Lagre endringer”.

Når du ønsker å vise alle produktene du sporer, kan du klikke på "Hele varebeholdningen"-knappen og deretter enten velge "Produkter som spores", "Produkter som ikke spores" eller "Lav lagerbeholdning".

SKU og strekkoder

SKU står for Stock Keeping Unit og er en unik identifikasjonskode du kan tildele hver vare for lagerhold. Hvis du ønsker å tildele en SKU, besøk ganske enkelt siden for lageradministrasjon her og klikk i SKU-feltet ved siden av hver vare.

En SKU kan inneholde en blanding av numre og bokstaver, og du kan velge den rekkefølgen du ønsker. For eksempel kan det være at du velger:

• Grønne epler --- App001
  • Røde epler --- App002
  • Rosa epler --- App003

Hvis produktet ditt allerede har en strekkode, kan du legge til strekkoden direkte i SKU-feltet.

For å bruke disse funksjonene må du først aktivere lagersporing.

Lagerverdi

Med iZettles lagerfunksjon kan du regne ut verdien av varer på lager for hver vare. For å gjøre dette må du aktivere lagersporing, deretter skrive inn kostprisen og lagernummer for hver vare. For å vise løpende totalsum av lagerverdien besøk vare-siden på my.izettle.com (her) og klikk på Varebeholdning.

Kjekt å vite

iZettle vil aldri hindre deg i å gjøre et salg. Hvis du har et produkt i varehyllen, kan du selge det ved å bruke iZettle, selv om det står “Ikke på lager” i appen. Da vil lagerantallet bli negativt (-1).